Steak | Wa’gyu | Western ( @jahhetnirwana ) Instagram Profile

jahhetnirwana

Steak | Wa’gyu | Western

  • 179 posts
  • 6.5k followers
  • 638 following

Steak | Wa’gyu | Western Profile Information

MAHA 2018 tinggal 4 hari saja lagi... siapa nak rasa wagyu miyazaki dengan harga mur mur bolehlah singgah di booth kami di G2G garden Hall serdang. dan yang paling cepat habis miyazaki burger, so kalau korang lambat kene la dtg kedai tapi tak dapat la harga macam kat MAHA.. .
.
Apa tunggu lagi, Jom sekarang ke MAHA2018
.
credit photo : @thegyu_

MAHA 2018 tinggal 4 hari saja lagi... siapa nak rasa wagyu miyazaki dengan harga mur mur bolehlah singgah di booth kami di G2G garden Hall serdang. dan yang paling cepat habis miyazaki burger, so kalau korang lambat kene la dtg kedai tapi tak dapat la harga macam kat MAHA.. .
.
Apa tunggu lagi, Jom sekarang ke MAHA2018
.
credit photo : @thegyu_
165 14 28 November, 2018

Advertisements

Jahhet Fine Meat berada di MAHA 2018 untuk promosi miyazaki 30% dan miyazaki burger.. jom ke MAHA serdang booth G2G garden hall..

Jahhet Fine Meat berada di MAHA 2018 untuk promosi miyazaki 30% dan miyazaki burger.. jom ke MAHA serdang booth G2G garden hall..
24 1 26 November, 2018

Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul buat semua umat islam di seluruh negara.. Marilah kita Berselawat keatas nabi Junjunggan kita MUHAMMAD S.A.W. .
. ‎اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
.
.
semoga kita semua mendapat SyafaatNya diakhirat nanti.. Ameeen

Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul buat semua umat islam di seluruh negara.. Marilah kita Berselawat keatas nabi Junjunggan kita MUHAMMAD S.A.W. .
. ‎اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
.
.
semoga kita semua mendapat SyafaatNya diakhirat nanti.. Ameeen
14 0 20 November, 2018

Advertisements

miyazaki!! OMGGG 🥶 siapa dah makan nii?? apakah rasanya ye...

miyazaki!! OMGGG 🥶  siapa dah makan nii?? apakah rasanya ye...
80 4 8 November, 2018

siapa je yang tidak sukakan BBQ beef ribs di Jahhet!
.
dalam chiller Jahhet MESTI kena ada Beef ribs ni, Kalau takde boleh mendatangkan marah pada yang datang di jahhet untuk menjamu selera.
.
jadi anda semua jangan risau, BBQ beef rib ni sentiasa ada di Jahhet, Begitu juga Jahhet yang sentiasa ada di hati anda, cia cia cia...

siapa je yang tidak sukakan BBQ beef ribs di Jahhet!
.
dalam chiller Jahhet MESTI kena ada Beef ribs ni, Kalau takde boleh mendatangkan marah pada yang datang di jahhet untuk menjamu selera.
.
jadi anda semua jangan risau, BBQ beef rib ni sentiasa ada di Jahhet, Begitu juga Jahhet yang sentiasa ada di hati anda, cia cia cia...
51 3 8 November, 2018

Grain Fed Striploin

Grain Fed Striploin
33 0 8 November, 2018

Advertisements

Bila Sebut je T-Bone, Semua mesti tahu.. .
T-bone antara steak yang paling ramai peminat.. Anda yang masih belum pernah Cuba, anda patut cuba menikmatinya!
Kami Jamin Anda pasti takkan menyesal! .
.
Jom Lunch di Jahhet Fine Meat sekarang..

Bila Sebut je T-Bone, Semua mesti tahu.. .
T-bone antara steak yang paling ramai peminat.. Anda yang masih belum pernah Cuba, anda patut cuba menikmatinya! 
Kami Jamin Anda pasti takkan menyesal! .
.
Jom Lunch di Jahhet Fine Meat sekarang..
44 3 4 November, 2018

Best Selling Pasta at Jahhet “Seafood Aglio Olio” .
.
let’s have a lunch at Jahhet Fine Meat

Best Selling Pasta at Jahhet “Seafood Aglio Olio” .
.
let’s have a lunch at Jahhet Fine Meat
27 0 4 November, 2018

Penggemar penggemar Tomohawk, jomlah ke Jahhet sekarang... stock wagyu tomahawk baru je sampai.. jomm

Penggemar penggemar Tomohawk, jomlah ke Jahhet sekarang... stock wagyu tomahawk baru je sampai.. jomm
56 6 3 November, 2018

haii... semua mesti tengah sebok nak balik kampung cuti panjang kan..
.
.
sebelum balik jom la singgah Jahhet dulu beli daging buat BBQ kat kampung.. mesti best kan dapat menjamu ibu ayah dengan daging yang terbaik dari jahhet.. .
.
untuk sebarang maklumat lanjut anda boleh la hubungi whatsapp kami di 012-3347107

haii... semua mesti tengah sebok nak balik kampung cuti panjang kan..
.
.
sebelum balik jom la singgah Jahhet dulu beli daging buat BBQ kat kampung.. mesti best kan dapat menjamu ibu ayah dengan daging yang terbaik dari jahhet.. .
.
untuk sebarang maklumat lanjut anda boleh la hubungi whatsapp kami di 012-3347107
69 2 3 November, 2018

esok dah hujung minggu.. masih tengah fikir nak bawa keluarga makan dimana!
.
.
Jahhet Fine Meat kan ada... risau pasal bajet??? jangan risau Jahhet fine meat menyediakan makanan family platter mengikut bajet anda... .
tunggu apa lagi... jom lah sekarangg 🏎

esok dah hujung minggu.. masih tengah fikir nak bawa keluarga makan dimana!
.
.
Jahhet Fine Meat kan ada... risau pasal bajet??? jangan risau Jahhet fine meat menyediakan makanan family platter mengikut bajet anda... .
tunggu apa lagi... jom lah sekarangg 🏎
106 6 2 November, 2018

Moh la kite ber Lamb di Jahhet!

Moh la kite ber Lamb di Jahhet!
52 0 2 November, 2018