Steak | Wagyu | Western ( @jahhetbangi ) Instagram Profile

jahhetbangi

Steak | Wagyu | Western

  • 226 posts
  • 4.5k followers
  • 1.3k following

Steak | Wagyu | Western Profile Information

Meleleh air liur admin 🤤🤤
.
#Repost @jahhetnirwana
・・・
selamat petang semua 🤗
.
.
malam ni jom la dinner kat jahhet, pekena “Angus porterhouse” ni... jangan risau korang takkan menyesal punya kalau makan ni! di jamin sedap tak terperi!! kalau tak percaya, korang cubalah sendiri malam ni..
.
jangan lupa belanja gambar kalau dah rasa, tag @jahhetnirwana atau #jahhetnirwana atau #jahhetfinemeat atau malas sangat tag je #jahhet okey 👌🏽
.
selamat mencuba..

Meleleh air liur admin 🤤🤤
.
#Repost @jahhetnirwana
・・・
selamat petang semua 🤗
.
.
malam ni jom la dinner kat jahhet, pekena “Angus porterhouse” ni... jangan risau korang takkan menyesal punya kalau makan ni! di jamin sedap tak terperi!! kalau tak percaya, korang cubalah sendiri malam ni..
.
jangan lupa belanja gambar kalau dah rasa, tag @jahhetnirwana atau #jahhetnirwana  atau #jahhetfinemeat atau malas sangat tag je #jahhet okey 👌🏽
.
selamat mencuba..
75 0 9 December, 2018

Advertisements

#Repost @daddy_roul
・・・
Assalamualaikum🙏🏼
Ha korang semua tengok tak MHi tv3 pagi tadi? so korang mesti dapat ilmu tentang penggunaan pisau dan memotong cara yang betul. So kepada yang selalu memasak kt rumah tu pastikan pisau anda sesuai dgn cara anda menggunakan nya. yang paling penting pisau harus tajam dan keselamatan di utamakan. Selamat Mencuba 🤗
@mhi_tv3
@jahhetnirwana
@jahhetbangi
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover

#Repost @daddy_roul
・・・
Assalamualaikum🙏🏼
Ha korang semua tengok tak MHi tv3 pagi tadi? so korang mesti dapat ilmu tentang penggunaan pisau dan memotong cara yang betul. So kepada yang selalu memasak kt rumah tu pastikan pisau anda sesuai dgn cara anda menggunakan nya. yang paling penting pisau harus tajam dan keselamatan di utamakan. Selamat Mencuba 🤗
@mhi_tv3
@jahhetnirwana
@jahhetbangi
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover
107 3 5 December, 2018

Steady MB Terangganu, Dr.Samsuri turun sini je mesti singgah JAHHET straight dari #maha2018 hidupp yb!!

Steady MB Terangganu, Dr.Samsuri turun sini je mesti singgah JAHHET straight dari #maha2018  hidupp yb!!
216 0 2 December, 2018

Advertisements

Assalamualaikum. Hiii semua!!
.
Korang semua tak rindu ke Jahhet Lamb Rack ni? Jahhet Lamb Rack ni antara yang paling laris tauu.
.
Memang takkan menyesal la kalau cuba Jahhet Lamb Rack ni. Dengan harga Rm 50 ke atas anda dah boleh menikmati Jahhet Lamb Rack ni!
.
Apa tunggu lagi? Jom ramai ramai kita serbu Jahhet Fine Meat!
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover

Assalamualaikum. Hiii semua!!
.
Korang semua tak rindu ke Jahhet Lamb Rack ni? Jahhet Lamb Rack ni antara yang paling laris tauu.
.
Memang takkan menyesal la kalau cuba Jahhet Lamb Rack ni. Dengan harga Rm 50 ke atas anda dah boleh menikmati Jahhet Lamb Rack ni!
.
Apa tunggu lagi? Jom ramai ramai kita serbu Jahhet Fine Meat!
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover
108 0 27 November, 2018

Assalamualaikum. Hi semuaa steak lover! .
Musim musim hujan ni sejuk sejuk kalau makan Angus ribeye & Angus striploin ni mesti shahduu. .
Apa kata malam ni kita ajak ahli keluarga atau kawan kawan baik makan steak dekat Jahhet Fine Meat. .
TAG RAKAN ANDA DAN SHARE GAMBAR NI
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover

Assalamualaikum. Hi semuaa steak lover! .
Musim musim hujan ni sejuk sejuk kalau makan  Angus ribeye & Angus striploin ni mesti shahduu. .
Apa kata malam ni kita ajak ahli keluarga atau kawan kawan baik makan steak dekat Jahhet Fine Meat. .
TAG RAKAN ANDA DAN SHARE GAMBAR NI
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover
125 4 22 November, 2018

Hi Assalamualaikum semuaa. Hari ni Jahhet beroperasi seperti biasa!!
.
Jom dinner dekat Jahhet! Makan dekat Jahhet mahal? Jangan risau, di Jahhet fine Meat kita ada banyak jenis daging mengikut bajet anda!!
.
Jom apa tunggu lagii...
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover

Hi Assalamualaikum semuaa. Hari ni Jahhet beroperasi seperti biasa!!
.
Jom dinner dekat Jahhet! Makan dekat Jahhet mahal? Jangan risau, di Jahhet fine Meat kita ada banyak jenis daging mengikut bajet anda!!
.
Jom apa tunggu lagii...
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover
178 3 21 November, 2018

Advertisements

“ Sesungguhnya orang yang paling dekat denganku pada hari kiamat adalah orang yang paling banyak berselawat padaku”
.
Sempena Maulidur Rasul ini, marilah kita berselawat sebanyaknya.
.
Untuk Makluman, Jahhet Fine Meat akan mula beroperasi seperti biasa pada hari esok. .
Jumpa anda semua di Jahhet Fine Meat esok ya!

“ Sesungguhnya orang yang paling dekat denganku pada hari kiamat adalah orang yang paling banyak berselawat padaku”
.
Sempena Maulidur Rasul ini, marilah kita berselawat sebanyaknya.
.
Untuk Makluman, Jahhet Fine Meat akan mula beroperasi seperti biasa pada hari esok. .
Jumpa anda semua di Jahhet Fine Meat esok ya!
42 0 20 November, 2018

Assalamualaikum. .
Untuk makluman @jahhetbangi tidak akan beroperasi pada 20 November iaitu hari Selasa sempena menyambut Maulidur Rasul.
.
@jahhetbangi akan mula beroperasi seperti biasa pada 21 november iaitu pada hari Rabu

Assalamualaikum. .
Untuk makluman @jahhetbangi tidak akan beroperasi pada 20 November iaitu hari Selasa sempena menyambut Maulidur Rasul.
.
@jahhetbangi akan mula beroperasi seperti biasa pada 21 november iaitu pada hari Rabu
36 0 19 November, 2018

Assalamualaikum. On the way nak pergi Jahhet ke tu?
.
Untuk makluman @jahhetbangi tidak akan beroperasi pada 20 November iaitu hari Selasa sempena menyambut Maulidur Rasul.
.
@jahhetbangi akan mula beroperasi seperti biasa pada 21 november iaitu pada hari Rabu

Assalamualaikum. On the way nak pergi Jahhet ke tu?
.
Untuk makluman @jahhetbangi tidak akan beroperasi pada 20 November iaitu hari Selasa sempena menyambut Maulidur Rasul.
.
@jahhetbangi akan mula beroperasi seperti biasa pada 21 november iaitu pada hari Rabu
23 0 18 November, 2018

Assalamualaikum. On the way nak pergi Jahhet ke tu?
.
Untuk makluman @jahhetbangi tidak akan beroperasi pada 20 November iaitu hari Selasa sempena menyambut Maulidur Rasul.
.
@jahhetbangi akan mula beroperasi seperti biasa pada 21 november iaitu pada hari Rabu

Assalamualaikum. On the way nak pergi Jahhet ke tu?
.
Untuk makluman @jahhetbangi tidak akan beroperasi pada 20 November iaitu hari Selasa sempena menyambut Maulidur Rasul.
.
@jahhetbangi akan mula beroperasi seperti biasa pada 21 november iaitu pada hari Rabu
48 0 17 November, 2018

Jahhet Fine Meat crew!!
Kami sedia memberikan servis yang terbaik untuk pelanggan Jahhet!

Jahhet Fine Meat crew!!
Kami sedia memberikan servis yang terbaik untuk pelanggan Jahhet!
72 0 8 November, 2018

Assalamualaikum. Throwback wednesday kali ini bersama Pak Mus & Naz untuk shooting JALAN JALAN CARI MAKAN di @jahhetnirwana !!
.
Terima Kasih Jalan jalan cari makan kerana sudi meluangkan masa di Jahhet!
.
Anda yang lain bagaimana? Tak nak cuba daging daging di Jahhet Fine Meat? Jom @jahhetnirwana @jahhetbangi
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover

Assalamualaikum. Throwback wednesday kali ini bersama Pak Mus & Naz untuk shooting JALAN JALAN CARI MAKAN di @jahhetnirwana !!
.
Terima Kasih Jalan jalan cari makan kerana sudi meluangkan masa di Jahhet!
.
Anda yang lain bagaimana? Tak nak cuba daging daging di Jahhet Fine Meat? Jom @jahhetnirwana @jahhetbangi
#wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover
159 1 7 November, 2018