Search Hashtag & User

#usahawan Instagram Story & Photos & Videos

usahawan - 271.2k posts

Latest #usahawan Posts

  • "Sebuah Harapan Mendapatkan Buah Hati"

    Tak pernah ada kata lelah buat berjuang menghadirkamu nak.
    Cepatlah hadir dirahim bunda.
    Jawablah penantian panjang kami Ya Allah. Berikanlah kami keturuanan yang sholeh.
    Yang akan menjadi pewaris kami kelak. Percayakan kami untuk menjaga titipanmu, mendidik, merawatnya seperti orang tua lainya yang mendidik anak2nya sampai menjadi orang yang sukses dan berguna. Amin... “Robbana hablana min azqajinaa wa zurriyatina qurrota’ayunin, waj’alna lil muttaqiina imama.” Artinya: “Ya Tuhan kami, anugerakanlah kepada istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” (QS. Al-Furqan: 74).
    Follow dan DM📩👇: @my.pregnant.id17
    @my.pregnant.id17
    @my.pregnant.id17
    @my.pregnant.id17 🏥Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM free (privasi terjaga) atau
    ️✔ contact person :
    📲 KONSULTASI MELALUI :
    Whatsapp : 087864524566
    Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
  • "Sebuah Harapan Mendapatkan Buah Hati"

Tak pernah ada kata lelah buat berjuang menghadirkamu nak.
Cepatlah hadir dirahim bunda.
Jawablah penantian panjang kami Ya Allah. Berikanlah kami keturuanan yang sholeh. 
Yang akan menjadi pewaris kami kelak. Percayakan kami untuk menjaga titipanmu, mendidik, merawatnya seperti orang tua lainya yang mendidik anak2nya sampai menjadi orang yang sukses dan berguna. Amin... “Robbana hablana min azqajinaa wa zurriyatina qurrota’ayunin, waj’alna lil muttaqiina imama.” Artinya: “Ya Tuhan kami, anugerakanlah kepada istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” (QS. Al-Furqan: 74).
Follow dan DM📩👇: @my.pregnant.id17
@my.pregnant.id17
@my.pregnant.id17
@my.pregnant.id17 🏥Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM free (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲 KONSULTASI MELALUI : 
Whatsapp : 087864524566
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
  •  1  1 33 seconds ago
  • ZERO TO HERO PROGRAM
    .
    Ini lah satu peluang yang tak patut dilepaskan.
    Kami mencari individu berikut untuk kami latih secara online dan jugak 1 sesi workshop.
    Jika anda:
    🌟ibu-ibu yang ingin bekerja dari rumah untuk menambah pendapatan keluarga;
    🌟pelajar yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan;
    🌟berhasrat untuk membuka peniagaan mobile spa
    🌟mencari pekerjaan yang mempunyai waktu bekerja yang flexible.
    Terbuka kepada wanita & jugak lelaki 😊
    .
    Modal yang diperlukan hanya RM399 di mana anda akan dapat 13 produk Adania yang bernilai RM442 + Starter Kit & coaching bernilai RM450.
    Jumlah RM912 & anda hanya bayar RM399.
    Terhad kepada 100 peserta yang pertama sahaja. Tiada lagi offer yg menarik ni selepas ini 😘
    .
    Coaching & training akan bermula 17 Januari 2019 hingga 17 Februari 2019 secara Telegram online. Dan akan diakhiri dengan workshop yang akan diadakan pada 3 Mac 2019.
    .
    Peluang MENARIK ini masih terbuka lagi. Sebelum peluang ini terlepas cepatlah grab.
    .
    Kami dah berjaya melahirkan individu yang menjana pendapatan yang lumayan. Alhamdulillah! Dan mungkin anda juga adalah seorang yang akan berjaya menjadi usahawan. Jom join team @adaniablossom di bawah Zero to Hero Program 💪😊💪
    .
    Untuk maklumat lanjut terus
    DM/Whatsapp :
    Umi 019-2240339
    Farah 018-9459247
    .
    Credit foto @rodhiahz
    .
    #usahawan #kerjadarirumah
    #bisnesonline #adania
    #perniagaan #mobilespa #produkorganikdannatural #coachingonline
    #zerotohero
    #teamadaniablossom
  • ZERO TO HERO PROGRAM
.
Ini lah satu peluang yang tak patut dilepaskan. 
Kami mencari individu berikut untuk kami latih secara online dan jugak 1 sesi workshop.
Jika anda:
🌟ibu-ibu yang ingin bekerja dari rumah untuk menambah pendapatan keluarga;
🌟pelajar yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan;
🌟berhasrat untuk membuka peniagaan mobile spa
🌟mencari pekerjaan yang mempunyai waktu bekerja yang flexible.
Terbuka kepada wanita & jugak lelaki 😊
.
Modal yang diperlukan hanya RM399 di mana anda akan dapat 13 produk Adania yang bernilai RM442 + Starter Kit & coaching bernilai RM450.
Jumlah RM912 & anda hanya bayar RM399.
Terhad kepada 100 peserta yang pertama sahaja. Tiada lagi offer yg menarik ni selepas ini 😘
.
Coaching & training akan bermula 17 Januari 2019 hingga 17 Februari 2019 secara Telegram online. Dan akan diakhiri dengan workshop yang akan diadakan pada 3 Mac 2019.
.
Peluang MENARIK ini masih terbuka lagi. Sebelum peluang ini terlepas cepatlah grab.
.
Kami dah berjaya melahirkan individu yang menjana pendapatan yang lumayan. Alhamdulillah! Dan mungkin anda juga adalah seorang yang akan berjaya menjadi usahawan. Jom join team @adaniablossom di bawah Zero to Hero Program 💪😊💪
.
Untuk maklumat lanjut terus
DM/Whatsapp :
Umi  019-2240339
Farah 018-9459247
.
Credit foto @rodhiahz
.
#usahawan #kerjadarirumah
#bisnesonline #adania
#perniagaan #mobilespa #produkorganikdannatural #coachingonline
#zerotohero 
#teamadaniablossom
  •  1  0 18 minutes ago
  • Kenapa Mira tertarik untuk menjadi Apprentice Int3tree?
    .
    🌸Sebab pertama #CLARITY
    .
    Matlamat dan hala tuju yang dibentangkan oleh founder untuk 10 tahun akan datang sangat jelas dan achievable sehingga mira rasa #TERJAMIN untuk bersama2 syarikat ini.
    .
    🌸Sebab kedua #PROVENRESULT
    .
    Int3tree telah melahirkan 4-5 usahawan yang telah membuat sales jutaan ringgit selama setahun berada di pasaran. Mereka dididik bukan untuk menjadi peniaga yang mengira untung sahaja tetapi menjadi #USAHAWAN yang ada syarikat, team dan system tersendiri.
    .
    🌸Sebab ketiga #REWARDS
    .
    Tiada manusia yang tidak suka #DIHARGAI meskipun secebis usahanya, tapi di Int3tree sekecil2 usaha junior dan master apprentice diraikan dengan hadiah2 menarik dan sebesar tiket percuma ke #UMRAH dll.
    .
    Sebab seterusnya, kerana foundernya tall, dark and handsome, ehh ewah😆 ala gurau je, gurau sikit xleh...
    .
    🌸Sebab keempat #SISTEMATIK
    .
    Founder Int3tree, Cikgu Sudirman Abd Rahman asalnya dari Sandakan, Sabah. Beliau mempunyai lulusan Ijazah (Kepujian) Sarjana Muda Unit Bimbingan Dan Kaunseling di UPSI Tanjung Malim, Perak. Dan seterusnya memulakan perkhidmatan sebagai guru pendidik di beberapa sekolah sabah. .
    .
    Mungkin nalurinya sebagai seorang cikgu, beliau banyak menghasilkan #MODUL untuk apprentice dan modul ni sangat #TERSUSUN dan #MAHAL . Mahal sebab ianya dihasilkan melalui pengalaman jatuh bangun beliau sendiri dari seorang yang bankrupt hingga menjadi multimillionaire dalam masa kurang 2 tahun. .
    .
    Cukup cerita 4 ni dulu, kalau ada yang nak tanya lebih tentang int3tree boleh contact mira 📲019-3008345 .
    .
    .
    Ok, selamat menjemput rezeki ye🌹
    .
    .
    #VastEmpire
    #TopApprenticeVastEmpire
    #EveryoneHasAChanceToSuccess
    #AnakBijakIbuBahagia
    #misiBantu100KELUARGA
  • Kenapa Mira tertarik untuk menjadi Apprentice Int3tree?
.
🌸Sebab pertama #CLARITY
.
Matlamat dan hala tuju yang dibentangkan oleh founder untuk 10 tahun akan datang sangat jelas dan achievable sehingga mira rasa #TERJAMIN untuk bersama2 syarikat ini.
.
🌸Sebab kedua #PROVENRESULT
.
Int3tree telah melahirkan 4-5 usahawan yang telah membuat sales jutaan ringgit selama setahun berada di pasaran. Mereka dididik bukan untuk menjadi peniaga yang mengira untung sahaja tetapi menjadi #USAHAWAN yang ada syarikat, team dan system tersendiri.
.
🌸Sebab ketiga #REWARDS
.
Tiada manusia yang tidak suka #DIHARGAI meskipun secebis usahanya, tapi di Int3tree sekecil2 usaha junior dan master apprentice diraikan dengan hadiah2 menarik dan sebesar tiket percuma ke #UMRAH dll.
.
Sebab seterusnya, kerana foundernya tall, dark and handsome, ehh ewah😆 ala gurau je, gurau sikit xleh...
.
🌸Sebab keempat #SISTEMATIK
.
Founder Int3tree, Cikgu Sudirman Abd Rahman asalnya dari Sandakan, Sabah. Beliau mempunyai lulusan Ijazah (Kepujian) Sarjana Muda Unit Bimbingan Dan Kaunseling di UPSI Tanjung Malim, Perak. Dan seterusnya memulakan perkhidmatan sebagai guru pendidik di beberapa sekolah sabah. .
.
Mungkin nalurinya sebagai seorang cikgu, beliau banyak menghasilkan #MODUL untuk apprentice dan modul ni sangat #TERSUSUN dan #MAHAL. Mahal sebab ianya dihasilkan melalui pengalaman jatuh bangun beliau sendiri dari seorang yang bankrupt hingga menjadi multimillionaire dalam masa kurang 2 tahun. .
.
Cukup cerita 4 ni dulu, kalau ada yang nak tanya lebih tentang int3tree boleh contact mira 📲019-3008345 .
.
.
Ok, selamat menjemput rezeki ye🌹
.
.
#VastEmpire
#TopApprenticeVastEmpire
#EveryoneHasAChanceToSuccess
#AnakBijakIbuBahagia
#misiBantu100KELUARGA
  •  11  1 1 hour ago
  • Indonesia menjadi market besar untuk perusahaan fintech .
    Tinggal anda pilih
    Mau pakek yang buatan anak bangsa
    atau malah memperkaya perusahaan luar negri
    Yang notabanenya TIDAK ada kontribusi untuk bangsa ini
    .
    Paytren itu 100% sahamnya merah putih
    Alias tidak ada campur tangan perusahaan luar negri.
    Kontribusi Paytren untuk bangsa sudah tidak diragukan lagi
    Contoh kecilnya aja bisa kita lihat pembangunan jembatan di desa2 yang membutuhkan yang dananya dari sedekah mitra paytren
    .
    Saya ingatkan lagi!
    Setiap transaksi anda dipaytren
    Sudah termasuk cashback dan
    sedekah yang disalurkan
    Melalui Program Pembibitan Penghafal Al-Quran Daarul Quran

    Mau pake paytren silahkan download paytren 5.17
    .
    .
    Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
    .
    folow IG @holilurahman
    Holilurahman
    Mentor Executive 🏢
    👤 ⏬⏬
    WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
    #bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
    #kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
    #produkdalamnegeri
  • Indonesia menjadi market besar untuk perusahaan fintech .
Tinggal anda pilih
Mau pakek yang buatan anak bangsa 
atau malah memperkaya perusahaan luar negri 
Yang notabanenya TIDAK ada kontribusi untuk bangsa ini
.
Paytren itu 100% sahamnya merah putih 
Alias tidak ada campur tangan perusahaan luar negri.
Kontribusi Paytren untuk bangsa sudah tidak diragukan lagi
Contoh kecilnya aja bisa kita lihat pembangunan jembatan di desa2 yang membutuhkan yang dananya dari sedekah mitra paytren
.
Saya ingatkan lagi!
Setiap transaksi anda dipaytren
Sudah termasuk cashback dan 
sedekah yang disalurkan
Melalui Program Pembibitan Penghafal Al-Quran Daarul Quran

Mau pake paytren silahkan download paytren 5.17
.
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri
  •  11  1 1 hour ago
  • Indonesia menjadi market besar untuk perusahaan fintech .
    Tinggal anda pilih
    Mau pakek yang buatan anak bangsa
    atau malah memperkaya perusahaan luar negri
    Yang notabanenya TIDAK ada kontribusi untuk bangsa ini
    .
    Paytren itu 100% sahamnya merah putih
    Alias tidak ada campur tangan perusahaan luar negri.
    Kontribusi Paytren untuk bangsa sudah tidak diragukan lagi
    Contoh kecilnya aja bisa kita lihat pembangunan jembatan di desa2 yang membutuhkan yang dananya dari sedekah mitra paytren
    .
    Saya ingatkan lagi!
    Setiap transaksi anda dipaytren
    Sudah termasuk cashback dan
    sedekah yang disalurkan
    Melalui Program Pembibitan Penghafal Al-Quran Daarul Quran

    Mau pake paytren silahkan download paytren 5.17
    .
    .
    Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
    .
    folow IG @holilurahman
    Holilurahman
    Mentor Executive 🏢
    👤 ⏬⏬
    WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
    #bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
    #kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
    #produkdalamnegeri
  • Indonesia menjadi market besar untuk perusahaan fintech .
Tinggal anda pilih
Mau pakek yang buatan anak bangsa 
atau malah memperkaya perusahaan luar negri 
Yang notabanenya TIDAK ada kontribusi untuk bangsa ini
.
Paytren itu 100% sahamnya merah putih 
Alias tidak ada campur tangan perusahaan luar negri.
Kontribusi Paytren untuk bangsa sudah tidak diragukan lagi
Contoh kecilnya aja bisa kita lihat pembangunan jembatan di desa2 yang membutuhkan yang dananya dari sedekah mitra paytren
.
Saya ingatkan lagi!
Setiap transaksi anda dipaytren
Sudah termasuk cashback dan 
sedekah yang disalurkan
Melalui Program Pembibitan Penghafal Al-Quran Daarul Quran

Mau pake paytren silahkan download paytren 5.17
.
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri
  •  8  0 1 hour ago
  • Indonesia menjadi market besar untuk perusahaan fintech .
    Tinggal anda pilih
    Mau pakek yang buatan anak bangsa
    atau malah memperkaya perusahaan luar negri
    Yang notabanenya TIDAK ada kontribusi untuk bangsa ini
    .
    Paytren itu 100% sahamnya merah putih
    Alias tidak ada campur tangan perusahaan luar negri.
    Kontribusi Paytren untuk bangsa sudah tidak diragukan lagi
    Contoh kecilnya aja bisa kita lihat pembangunan jembatan di desa2 yang membutuhkan yang dananya dari sedekah mitra paytren
    .
    Saya ingatkan lagi!
    Setiap transaksi anda dipaytren
    Sudah termasuk cashback dan
    sedekah yang disalurkan
    Melalui Program Pembibitan Penghafal Al-Quran Daarul Quran

    Mau pake paytren silahkan download paytren 5.17
    .
    .
    Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
    .
    folow IG @holilurahman
    Holilurahman
    Mentor Executive 🏢
    👤 ⏬⏬
    WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
    #bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
    #kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
    #produkdalamnegeri
  • Indonesia menjadi market besar untuk perusahaan fintech .
Tinggal anda pilih
Mau pakek yang buatan anak bangsa 
atau malah memperkaya perusahaan luar negri 
Yang notabanenya TIDAK ada kontribusi untuk bangsa ini
.
Paytren itu 100% sahamnya merah putih 
Alias tidak ada campur tangan perusahaan luar negri.
Kontribusi Paytren untuk bangsa sudah tidak diragukan lagi
Contoh kecilnya aja bisa kita lihat pembangunan jembatan di desa2 yang membutuhkan yang dananya dari sedekah mitra paytren
.
Saya ingatkan lagi!
Setiap transaksi anda dipaytren
Sudah termasuk cashback dan 
sedekah yang disalurkan
Melalui Program Pembibitan Penghafal Al-Quran Daarul Quran

Mau pake paytren silahkan download paytren 5.17
.
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri
  •  6  1 2 hours ago
  • Indonesia menjadi market besar untuk perusahaan fintech .
    Tinggal anda pilih
    Mau pakek yang buatan anak bangsa
    atau malah memperkaya perusahaan luar negri
    Yang notabanenya TIDAK ada kontribusi untuk bangsa ini
    .
    Paytren itu 100% sahamnya merah putih
    Alias tidak ada campur tangan perusahaan luar negri.
    Kontribusi Paytren untuk bangsa sudah tidak diragukan lagi
    Contoh kecilnya aja bisa kita lihat pembangunan jembatan di desa2 yang membutuhkan yang dananya dari sedekah mitra paytren
    .
    Saya ingatkan lagi!
    Setiap transaksi anda dipaytren
    Sudah termasuk cashback dan
    sedekah yang disalurkan
    Melalui Program Pembibitan Penghafal Al-Quran Daarul Quran

    Mau pake paytren silahkan download paytren 5.17
    .
    .
    Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
    .
    folow IG @holilurahman
    Holilurahman
    Mentor Executive 🏢
    👤 ⏬⏬
    WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
    🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
    #bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
    #kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
    #produkdalamnegeri
  • Indonesia menjadi market besar untuk perusahaan fintech .
Tinggal anda pilih
Mau pakek yang buatan anak bangsa 
atau malah memperkaya perusahaan luar negri 
Yang notabanenya TIDAK ada kontribusi untuk bangsa ini
.
Paytren itu 100% sahamnya merah putih 
Alias tidak ada campur tangan perusahaan luar negri.
Kontribusi Paytren untuk bangsa sudah tidak diragukan lagi
Contoh kecilnya aja bisa kita lihat pembangunan jembatan di desa2 yang membutuhkan yang dananya dari sedekah mitra paytren
.
Saya ingatkan lagi!
Setiap transaksi anda dipaytren
Sudah termasuk cashback dan 
sedekah yang disalurkan
Melalui Program Pembibitan Penghafal Al-Quran Daarul Quran

Mau pake paytren silahkan download paytren 5.17
.
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri
  •  6  1 2 hours ago
  • Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

    Harta, Tahta dan Kedudukan Tak Berarti Tanpa Kehadiran Sang Buah Hati. Yuk Dijemput Kehadirannya Bersama Kami...! mengatasi semua hambatan kehamilan,miom,kista,saluran tuba, toxo,Torch,rubella,tersumbat,azospermia,PCOS,haid tidak lancar, sperma encer, obesitas 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
    ️✔ contact person :
    ️WA: 082142020375
  • Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Harta, Tahta dan Kedudukan Tak Berarti Tanpa Kehadiran Sang Buah Hati. Yuk Dijemput Kehadirannya Bersama Kami...! mengatasi semua hambatan kehamilan,miom,kista,saluran tuba, toxo,Torch,rubella,tersumbat,azospermia,PCOS,haid tidak lancar, sperma encer, obesitas 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️WA: 082142020375
  •  8  1 2 hours ago