Search Hashtag & User

#superb Instagram Story & Photos & Videos

superb - 1m posts

Latest #superb Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

 • When pose is everything #superb
 • When pose is everything #superb
 •  3  0 12 minutes ago
 • Ординација д-р Анчевски во делот на естетската дерматологија ви го предлага еден од најновите и најсовремени светски трендови за корекција на брчки и ремоделирање на лице, нехируршка алтернатива наречена Liquid face-lifting. Многу популарен нехируршки метод кој ќе ви овозможи на брз и едноставен начин да го повратите Вашиот младешки изглед. Третманот е комбинација на продукти за корекција на брчки и ремоделирање на лице со ботокс и различни типови на филери кои што се користат за подобрување на целокупниот изглед на лицето, прилагодена за совршено да одговара на конкретните цели и потреби на пациентот, а сето тоа се прави во еден третман.
  Секој Liquid facelift третман е индивидуален и целосно приспособен спрема состојбата на кожата и потребите на пациентот. Каков ќе биде изборот на продукти одредува доктор дерматолог по направена компјутерска 3Д анализа на кожа со која што се добиваат конкретни резултати за состојбата на кожата.
  Јавете се на +389 2 321 66 08 и закажете термин.
  #liquidfacelift #progressive #antiageing #nonInvasive #nonsurgical #facial #treatment #thebest #highest #quality #most #professional #superb #expirience #dermatology #aesthetic #clinic #drancevski
 • Ординација д-р Анчевски во делот на естетската дерматологија ви го предлага еден од најновите и најсовремени светски трендови за корекција на брчки и ремоделирање на лице, нехируршка алтернатива наречена Liquid face-lifting. Многу популарен нехируршки метод кој ќе ви овозможи на брз и едноставен начин да го повратите Вашиот младешки изглед. Третманот е комбинација на продукти за корекција на брчки и ремоделирање на лице со ботокс и различни типови на филери кои што се користат за подобрување на целокупниот изглед на лицето, прилагодена за совршено да одговара на конкретните цели и потреби на пациентот, а сето тоа се прави во еден третман. 
Секој Liquid facelift третман е индивидуален и целосно приспособен спрема состојбата на кожата и потребите на пациентот. Каков ќе биде изборот на продукти одредува доктор дерматолог по направена компјутерска 3Д анализа на кожа со која што се добиваат конкретни резултати за состојбата на кожата.
Јавете се на +389 2 321 66 08 и закажете термин.
#liquidfacelift #progressive #antiageing #nonInvasive #nonsurgical #facial #treatment #thebest #highest #quality #most #professional #superb #expirience #dermatology #aesthetic #clinic #drancevski
 •  5  0 13 minutes ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements