Search Hashtag & User

#saranglebahmadu Instagram Story & Photos & Videos

saranglebahmadu - 6k posts

Latest #saranglebahmadu Posts

  • RARE,UNIQUE,REAL, itulah Honeycomb lemon (HCL) Bukan setakat nama je unik, tapi dalam botol nie memang ada bahan bahan yang UNIK DAN REAL tau.

    HCL adalah satu satunya produk yang gunakan Fresh Lemon dan Raw Honeycomb dalam Malaysia. Biasanya product lain guna honey lemon yang dah diproses.

    Nak tahu tak kenapa cakap HCL ni rare?
    Sebab HCL nie antara botol ajaib yang banyak menyelesaikan masalah uols, dan banyak petua boleh digunakan hanya menggunakan bahan bahan dalam HCL nie sahaja.
    Contoh petua hilangkan batuk, berdengkur dan paling rare boleh dijadikan mask muka.

    Sebab tu siapa amalkan HCL nie dari sakit dalaman hingga luaran semua terjaga.. bak kate orang HCL nie ala ala ubat kayu moden lah!

    So momies momies moden yang nak cantik dalaman and luaran kena ada 1 kat rumah, bukan untuk diri sendiri je, share juga untuk semua ahli keluarga.
    Sihat bersama momy pun happy 😃
    .
    .
    .
    #queembhoneyori #queenbhoneyterengganu #queenbhoneyoriginal #maduasli #madulebah #saranglebah #saranglebahmadu #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #maduganu #maduterenggganu #madumurah
  • RARE,UNIQUE,REAL, itulah Honeycomb lemon (HCL) Bukan setakat nama je unik, tapi dalam botol nie memang ada bahan bahan yang UNIK DAN REAL tau.

HCL adalah satu satunya  produk yang gunakan Fresh Lemon dan Raw Honeycomb dalam Malaysia. Biasanya product lain guna honey lemon yang dah diproses.

Nak tahu tak kenapa cakap HCL ni rare? 
Sebab HCL nie antara botol ajaib yang banyak menyelesaikan masalah uols, dan banyak petua boleh digunakan hanya menggunakan bahan bahan dalam HCL nie sahaja.
Contoh petua hilangkan batuk, berdengkur dan paling rare boleh dijadikan mask muka.

Sebab tu siapa amalkan HCL nie  dari sakit dalaman hingga luaran semua terjaga.. bak kate orang HCL nie ala ala ubat kayu moden lah!

So momies momies moden yang nak cantik dalaman and luaran kena ada 1 kat rumah, bukan untuk diri sendiri je, share juga untuk semua ahli keluarga.
Sihat bersama momy pun happy 😃
.
.
.
#queembhoneyori #queenbhoneyterengganu #queenbhoneyoriginal #maduasli #madulebah #saranglebah #saranglebahmadu #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #maduganu #maduterenggganu #madumurah
  •  8  0 22 hours ago