Search Hashtag & User

#mantap Instagram Story & Photos & Videos

mantap - 1.2m posts

Latest #mantap Posts

  • 🥳 POSITIVE VIBES ONLY 👈🏻📣
    .
    ☄️Waktu kita hendak melakukan perubahan /peningkatan yang #positif pada diri kita, akan ada banyak mulut2 celupar yang cuba #lemahkan #semangat kita. .
    .
    👎🏼Kamu dari dulu dah #gemuk , jangan berangan lah nak #kurus 😈
    .
    👎🏼Kecut habislah muka kau nanti nampak #tua #berkedut kalau dah kurus😈
    .
    👎🏼Orang gemuk lagi #comel dan #sihat dari yang kurus 😈
    .
    👎🏼Buat #penat , bazir je.. Kau kurus pun kejap je.. nanti kau gemuk balik 😈
    .
    👎🏼 Rugilah kurus tak dapat enjoy #makan yang sedap2 😈
    .
    .
    So uolls... apa lagi... kuatkan semangat.. jangan bagi hati2 busuk tu pengaruhi niat baik kamu. Dan #BUKTIKAN kepada mereka U CAN DO IT 💪🏼💃🏻👍🏼 🏆.
    .
    Stay positif always. Jauhi diri dari orang2 negatif🙅🏻‍♀️.
    .
    👉🏼👉🏼Watsap 012-2992746👈🏼👈🏼
    Jangan was2... #B -IDOLS dengan kusa #Nano akan bantu kamu #bakar lemak2 degil tu🔥.
    .
    .
    #bidolsmelawati #slimming #kurus #lemak #fit shape #padu #mantap #mudah #nano #kkm #positive #tips #diet
  • 🥳 POSITIVE VIBES ONLY 👈🏻📣
.
☄️Waktu kita hendak melakukan perubahan /peningkatan yang #positif pada diri kita, akan ada banyak mulut2 celupar yang cuba #lemahkan #semangat kita. .
.
👎🏼Kamu dari dulu dah #gemuk, jangan berangan lah nak #kurus😈
.
👎🏼Kecut habislah muka kau nanti nampak #tua #berkedut kalau dah kurus😈
.
👎🏼Orang gemuk lagi #comel dan #sihat dari yang kurus 😈
.
👎🏼Buat #penat, bazir je.. Kau kurus pun kejap je.. nanti kau gemuk balik 😈
.
👎🏼 Rugilah kurus tak dapat enjoy #makan yang sedap2 😈
.
.
So uolls... apa lagi... kuatkan semangat.. jangan bagi hati2 busuk tu pengaruhi niat baik kamu. Dan #BUKTIKAN kepada mereka U CAN DO IT 💪🏼💃🏻👍🏼 🏆.
.
Stay positif always. Jauhi diri dari orang2 negatif🙅🏻‍♀️.
.
👉🏼👉🏼Watsap 012-2992746👈🏼👈🏼
Jangan was2... #B-IDOLS dengan kusa #Nano akan bantu kamu #bakar lemak2 degil tu🔥.
.
.
#bidolsmelawati #slimming #kurus #lemak #fit shape #padu #mantap #mudah #nano #kkm #positive #tips #diet
  •  4  0 1 minute ago
  • PINKLADY SEMUA DALAM SATU..SENANG CAKAP ALL IN ONE LAH 😉😍😝
    .
    .
    Tak teringin ke nak jadi dara mcm dulu dan tak teringin ke nak kulit putih melepak..tak teringin nak badan montok dan hari2 suami puji? Confirm hari2 suami minta bersama sbb awak2 semua consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang😍
    _
    Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi..
    .
    .
    “PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” .
    .
    ADAKAH ANDA MEMILIKI SALAH SATU ATAU SEMUA MASALAH INI???? 😭😔😩 seperti:
    .
    😱Mempunyai masalah berat berlebihan?
    😱 Masalah keputihan?
    😱 Masalah rambut yg semakin menipis?
    😱 Period tak teratur?
    😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de?
    😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
    😱 Kulit berjerawat?
    .
    .
    HAA SEBAB TU SIS NAK BAGI TAHU MANFAAT PINKLADY NI 😤😝
    .
    .
    MENGANDUNGI 13 MANFAAT 😱
    .

    ANTARANYA IALAH:
    ❤ menambah keaslian aset wanita
    ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
    ❤ menegang dan menganjalkan
    ❤ melentikkan bentuk badan
    ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
    ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
    ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
    ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
    .

    Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor
    .
    JOM ORDER SEKARANG

    TEKAN LINK DI BIO INSTA SEKARANG JIKA SEBARANG PERTANYAAN 😦

    #pinkladyjiehahq
    #pinklady #ukugroup #bodymantap #bodyideal #bodyidaman #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #kutupinklady #ansuran #booking
  • PINKLADY SEMUA DALAM SATU..SENANG CAKAP ALL IN ONE LAH 😉😍😝
.
.
Tak teringin ke nak jadi dara mcm dulu dan tak teringin ke nak kulit putih melepak..tak teringin nak badan montok dan hari2 suami puji? Confirm hari2 suami minta bersama sbb awak2 semua consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang😍
_
Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi..
.
.
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” .
.
ADAKAH ANDA MEMILIKI SALAH SATU ATAU SEMUA MASALAH INI???? 😭😔😩 seperti:
.
😱Mempunyai masalah berat berlebihan?
😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis?
😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de?
😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?
.
.
HAA SEBAB TU SIS NAK BAGI TAHU MANFAAT PINKLADY NI 😤😝
.
.
MENGANDUNGI 13 MANFAAT 😱
.

ANTARANYA IALAH:
❤ menambah keaslian aset wanita
❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
❤ menegang dan menganjalkan
❤ melentikkan bentuk badan
❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
.

Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor
.
JOM ORDER SEKARANG

TEKAN LINK DI BIO INSTA SEKARANG JIKA SEBARANG PERTANYAAN 😦

#pinkladyjiehahq
#pinklady #ukugroup #bodymantap #bodyideal #bodyidaman  #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #kutupinklady #ansuran #booking
  •  0  0 2 minutes ago
  • Dulu mengerutu,kusam hari2 kena kutuk skin x lawa.Hari2 kena makeup tebal😟Hari2 sedih bila tengok cermin. .

    But now after consume #pinkladybodyperfection ..1 botol jer semua jerawat hilang dan skin plowles giler! 💖👍
    Macam magic pulak hihi..semua kwn cakap pakai susuk 😇😂 Only one produk, dapat cover semua masalah wanita masa kini.. Mampu mengubah semuanya! Dan memberi anda keajaiban juga sinar baharu yg lebih dan lebih berkeyakinan.
    For more information just whatsapp sis
    www.wasap.my /60182484369

    #remyempire #pinkladybodyperfection #cantik #mantap #pinkladybodygoals
    #anggun
  • Dulu mengerutu,kusam hari2 kena kutuk skin x lawa.Hari2 kena makeup tebal😟Hari2 sedih bila tengok cermin. .

But now after consume #pinkladybodyperfection..1 botol jer semua jerawat hilang dan skin plowles giler! 💖👍
Macam magic pulak hihi..semua kwn cakap pakai susuk 😇😂 Only one produk, dapat cover semua masalah wanita masa kini.. Mampu mengubah semuanya! Dan memberi anda keajaiban juga sinar baharu yg lebih dan lebih berkeyakinan. 
For more information just whatsapp sis
www.wasap.my /60182484369

#remyempire #pinkladybodyperfection #cantik #mantap #pinkladybodygoals
#anggun
  •  1  1 3 minutes ago
  • PINKLADY SEMUA DALAM SATU..SENANG CAKAP ALL IN ONE LAH 😉😍😝
    .
    .
    Tak teringin ke nak jadi dara mcm dulu dan tak teringin ke nak kulit putih melepak..tak teringin nak badan montok dan hari2 suami puji? Confirm hari2 suami minta bersama sbb awak2 semua consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang😍
    _
    Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi..
    .
    .
    “PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” .
    .
    ADAKAH ANDA MEMILIKI SALAH SATU ATAU SEMUA MASALAH INI???? 😭😔😩 seperti:
    .
    😱Mempunyai masalah berat berlebihan?
    😱 Masalah keputihan?
    😱 Masalah rambut yg semakin menipis?
    😱 Period tak teratur?
    😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de?
    😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
    😱 Kulit berjerawat?
    .
    .
    HAA SEBAB TU SIS NAK BAGI TAHU MANFAAT PINKLADY NI 😤😝
    .
    .
    MENGANDUNGI 13 MANFAAT 😱
    .

    ANTARANYA IALAH:
    ❤ menambah keaslian aset wanita
    ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
    ❤ menegang dan menganjalkan
    ❤ melentikkan bentuk badan
    ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
    ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
    ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
    ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
    .

    Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor
    .
    JOM ORDER SEKARANG

    TEKAN LINK DI BIO INSTA SEKARANG JIKA SEBARANG PERTANYAAN 😦

    #pinkladyjiehahq
    #pinklady #ukugroup #bodymantap #bodyideal #bodyidaman #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #kutupinklady #ansuran #booking
  • PINKLADY SEMUA DALAM SATU..SENANG CAKAP ALL IN ONE LAH 😉😍😝
.
.
Tak teringin ke nak jadi dara mcm dulu dan tak teringin ke nak kulit putih melepak..tak teringin nak badan montok dan hari2 suami puji? Confirm hari2 suami minta bersama sbb awak2 semua consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang😍
_
Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi..
.
.
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” .
.
ADAKAH ANDA MEMILIKI SALAH SATU ATAU SEMUA MASALAH INI???? 😭😔😩 seperti:
.
😱Mempunyai masalah berat berlebihan?
😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis?
😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de?
😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?
.
.
HAA SEBAB TU SIS NAK BAGI TAHU MANFAAT PINKLADY NI 😤😝
.
.
MENGANDUNGI 13 MANFAAT 😱
.

ANTARANYA IALAH:
❤ menambah keaslian aset wanita
❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
❤ menegang dan menganjalkan
❤ melentikkan bentuk badan
❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
.

Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor
.
JOM ORDER SEKARANG

TEKAN LINK DI BIO INSTA SEKARANG JIKA SEBARANG PERTANYAAN 😦

#pinkladyjiehahq
#pinklady #ukugroup #bodymantap #bodyideal #bodyidaman  #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #kutupinklady #ansuran #booking
  •  2  0 5 minutes ago
  • Giiiillleee siripin gaaaeesss 😁😁😁 pagi ini Spesial Nyarap SAte Kambiang ma Tongseng Pake Kol Pedessss 😂😂😂 Monggo Mas #3 #sate #tongseng #masmardi #kerja #mantap
  • Giiiillleee siripin gaaaeesss 😁😁😁 pagi ini Spesial Nyarap SAte Kambiang ma Tongseng Pake Kol Pedessss 😂😂😂 Monggo Mas #3 #sate #tongseng #masmardi #kerja #mantap
  •  0  0 5 minutes ago
  • 🥳 POSITIVE VIBES ONLY 👈🏻📣
    .
    Waktu kita hendak melakukan perubahan /peningkatan yang #positif pada diri kita, akan ada banyak mulut2 celupar yang cuba #lemahkan #semangat kita. .
    .
    👎🏼Kamu dari dulu dah #gemuk , jangan berangan lah nak #kurus 😈
    .
    👎🏼Kecut habislah muka kau nanti nampak #tua #berkedut kalau dah kurus😈
    .
    👎🏼Orang gemuk lagi #comel dan #sihat dari yang kurus 😈
    .
    👎🏼Buat #penat , bazir je.. Kau kurus pun kejap je.. nanti kau gemuk balik 😈
    .
    👎🏼 Rugilah kurus tak dapat enjoy #makan yang sedap2 😈
    .
    .
    So uolls... apa lagi... kuatkan semangat.. jangan bagi hati2 busuk tu pengaruhi niat baik kamu. Dan #BUKTIKAN kepada mereka U CAN DO IT 💪🏼💃🏻👍🏼 🏆.
    .
    Stay positif always. Jauhi diri dari orang2 negatif🙅🏻‍♀️.
    .
    👉🏼👉🏼Watsap 012-2992746👈🏼👈🏼
    Jangan was2... #B -IDOLS dengan kusa #Nano akan bantu kamu #bakar lemak2 degil tu🔥.
    .
    .
    #bidolsmelawati #slimming #kurus #lemak #fit shape #padu #mantap #mudah #nano #kkm #positive #tips #diet
  • 🥳 POSITIVE VIBES ONLY 👈🏻📣
.
Waktu kita hendak melakukan perubahan /peningkatan yang #positif pada diri kita, akan ada banyak mulut2 celupar yang cuba #lemahkan #semangat kita. .
.
👎🏼Kamu dari dulu dah #gemuk, jangan berangan lah nak #kurus😈
.
👎🏼Kecut habislah muka kau nanti nampak #tua #berkedut kalau dah kurus😈
.
👎🏼Orang gemuk lagi #comel dan #sihat dari yang kurus 😈
.
👎🏼Buat #penat, bazir je.. Kau kurus pun kejap je.. nanti kau gemuk balik 😈
.
👎🏼 Rugilah kurus tak dapat enjoy #makan yang sedap2 😈
.
.
So uolls... apa lagi... kuatkan semangat.. jangan bagi hati2 busuk tu pengaruhi niat baik kamu. Dan #BUKTIKAN kepada mereka U CAN DO IT 💪🏼💃🏻👍🏼 🏆.
.
Stay positif always. Jauhi diri dari orang2 negatif🙅🏻‍♀️.
.
👉🏼👉🏼Watsap 012-2992746👈🏼👈🏼
Jangan was2... #B-IDOLS dengan kusa #Nano akan bantu kamu #bakar lemak2 degil tu🔥.
.
.
#bidolsmelawati #slimming #kurus #lemak #fit shape #padu #mantap #mudah #nano #kkm #positive #tips #diet
  •  4  2 10 minutes ago
  • DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
    .
    Jimat duit 1produk semua DAPAT
    .
    ✅Kulit putih melepak⚘
    ✅B0di seliimm meliimm⚘
    ✅Kulitt liciin macam baby⚘
    ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
    ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
    ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
    ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
    ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
    .
    .
    KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:
    ❤ menambah keaslian aset wanita
    ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
    ❤ menegang dan menganjalkan
    ❤ melentikkan bentuk badan
    ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
    ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
    ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
    ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
    . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN
    Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
    .PINKLADY PERFECTION
    .
    .CARA ORDER BOLEH WASAPP .
    www.wasap.my/60182059057
    .
    #pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang
  • DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
.
.
KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:
❤ menambah keaslian aset wanita
❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
❤ menegang dan menganjalkan
❤ melentikkan bentuk badan
❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
. ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN 
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION
.
.CARA ORDER BOLEH WASAPP .
www.wasap.my/60182059057
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang
  •  0  0 22 minutes ago