Search Hashtag & User

#jerawat Instagram Story & Photos & Videos

jerawat - 5.4m posts

Latest #jerawat Posts

Advertisements

  • 🎀 Wow! Hot sangat @missfazura
    .
    .
    Jom amalkan gaya hidup sihat macam Faz! ❤️
    .
    Busy² pun sempat juga exercise 😍
    .
    Jangan lupa consume TRUFITZ 30 minit sebelum exercise tau! 🤗
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Any inquiries,
    📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
    Click link dekat bio @trudolly.kualalumpur
    .
    🚗 COD available!
    Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Sunway • Subang • Shah Alam
    .
    📍SELF PICKUP : Ampang Point
    .
    📬 POSTAGE daily!
    .
    🎁 FREE GIFT exclusive!
    .
    🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
    .
    🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
    .
    .
    #trudollykl #jerawat #jeragat #trufitz #fazura #fattzura #kulitputih #trufitzampang #ubatkurus #lovewarrior #trudollybyfazura
  • 🎀 Wow! Hot sangat @missfazura
.
.
Jom amalkan gaya hidup sihat macam Faz! ❤️
.
Busy² pun sempat juga exercise 😍
.
Jangan lupa consume TRUFITZ 30 minit sebelum exercise tau! 🤗
.
.
.
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio @trudolly.kualalumpur
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Sunway • Subang • Shah Alam
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#trudollykl #jerawat #jeragat #trufitz #fazura #fattzura #kulitputih #trufitzampang #ubatkurus #lovewarrior #trudollybyfazura
  •  0  0 1 minute ago

Advertisements

  • 🎀 Sweet couple!
    .
    .
    Sama cantik, sama padan @missfazura @fattahaminz 🤗
    .
    .
    Pasangan bahagia #fattzura ❤ moga berkekalan sampai akhir hayat.. Love to see them😍
    .
    Sweettt 24 jam😍😍😍
    .
    .
    Love is in the air😘 . ❤❤JOMMMM cepat² dapatkan VDOLLY TRUDOLLY TRUFITZ utk rahsia cantik berseri² memikat dannnn suami syggg mcm loving couple ni😍
    .
    Mesti lebih menawan uolss lepas ni. Lets berDOLLY UOLS😍
    .
    .
    JOM DAPATKAN SET ROUTINE HARIAN PASTINYE SEMUANYE CANTEK DGN TRUDOLLY, VDOLLY & TRUFITZ👍🏻 PASTINYE ADE FREE GIFT 💞
    .
    .
    ✅ BODY CANTIK!!
    ✅ KULIT CANTIK!!
    ✅ DALAMAN WANITA CANTIK!!
    .
    .
    .
    .
    .
    Any inquiries,
    📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
    Click link dekat bio TruDolly by Fazura KL
    .
    🚗 COD available!
    Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • Melati • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Sunway • Subang • Shah Alam
    .
    📍SELF PICKUP : Ampang Point
    .
    📬 POSTAGE daily!
    .
    🎁 FREE GIFT exclusive!
    .
    🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
    .
    🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
    .
    .
    #trudollykl #jerawat #jeragat #trufitz #fazura #fattzura #kulitputih #mentor7 #ubatkurus #maharajalawakmega #trudollybyfazura
  • 🎀 Sweet couple!
.
.
Sama cantik, sama padan @missfazura @fattahaminz 🤗
.
.
Pasangan bahagia #fattzura ❤ moga berkekalan sampai akhir hayat.. Love to see them😍
.
Sweettt 24 jam😍😍😍
.
.
Love is in the air😘 . ❤❤JOMMMM cepat² dapatkan VDOLLY TRUDOLLY TRUFITZ utk rahsia cantik berseri² memikat dannnn suami syggg mcm loving couple ni😍
.
Mesti lebih menawan uolss lepas ni. Lets berDOLLY UOLS😍
.
.
JOM DAPATKAN SET ROUTINE HARIAN PASTINYE SEMUANYE CANTEK DGN TRUDOLLY, VDOLLY & TRUFITZ👍🏻 PASTINYE ADE FREE GIFT 💞
.
.
✅ BODY CANTIK!!
✅ KULIT CANTIK!!
✅ DALAMAN WANITA CANTIK!!
.
.
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio TruDolly by Fazura KL
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • Melati • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Sunway • Subang • Shah Alam
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#trudollykl #jerawat #jeragat #trufitz #fazura #fattzura #kulitputih #mentor7 #ubatkurus #maharajalawakmega #trudollybyfazura
  •  0  0 1 minute ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Yang belum SARAPAN tu..
    Makan la buah strawberry hihihi 😁
    .
    ISNIN kena semangat LAGI POWER tau!
    .
    http://www.wasap.my/601123054223
    http://www.wasap.my/601123054223
    http://www.wasap.my/601123054223
    .
    🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀
    =====================
    .
    👉 Jerawat teramat teruk?
    👉 Jerawat aktif gilerr ?
    👉 Jerawat selalu tumbuh?
    👉 Terutama bila period..
    👉 Bila hormon tak stabil..
    👉 Bila banyak fikir @ tekanan..
    .
    Untuk masalah jerawat je ke??
    Opss tak..
    .
    👉 Liang pori-pori terbuka?
    👉 Kulit kusam dan tak bermaya?
    👉 Kulit sangat berminyak?
    👉 Tona kulit tak sekata ?
    👉 Kulit gelap @ terbakar ?
    👉 Kulit banyak Parut jerawat ?
    👉 Kulit berjeragat ?
    👉 Kulit banyak bintik2 hitam?
    👉 Kulit anggota Badan Gelap ?
    👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ?
    👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ?
    -----------------------------------
    .
    📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼️
    .
    🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍
    🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍
    🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je .
    🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat,
    membaiki dan mencantikkan kulit mahupun
    yang telah rosak !
    .
    ===============
    🌹HARGA PROMO🌹
    ===============
    .
    👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml)
    .
    Nak Lagi JIMAT ???
    -------------------
    .
    👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml)
    📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷
    .
    =============
    🌹CARA PAKAI 🌹
    =============
    .
    📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍
    .
    📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘
    .
    💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT!
    .
    ============================
    UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
    📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223
    📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223
    ============================
    #yanko #yankoskincare #yankooriginal #original #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #pembekal #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #tudung #baju #baby #ibumengandung
  • Yang belum SARAPAN tu..
Makan la buah strawberry hihihi 😁
.
ISNIN kena semangat LAGI POWER tau!
.
http://www.wasap.my/601123054223
http://www.wasap.my/601123054223
http://www.wasap.my/601123054223
.
🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀
=====================
.
👉 Jerawat teramat teruk?
👉 Jerawat aktif gilerr ?
👉 Jerawat selalu tumbuh?
👉 Terutama bila period..
👉 Bila hormon tak stabil..
👉 Bila banyak fikir @ tekanan..
.
Untuk masalah jerawat je ke??
Opss tak..
.
👉 Liang pori-pori terbuka?
👉 Kulit kusam dan tak bermaya?
👉 Kulit sangat berminyak?
👉 Tona kulit tak sekata ?
👉 Kulit gelap @ terbakar ?
👉 Kulit banyak Parut jerawat ?
👉 Kulit berjeragat ?
👉 Kulit banyak bintik2 hitam?
👉 Kulit anggota Badan Gelap ?
👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ?
👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ?
-----------------------------------
.
📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼️
.
🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍
🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍
🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je .
🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat,
membaiki dan mencantikkan kulit mahupun
yang telah rosak !
.
===============
🌹HARGA PROMO🌹
===============
.
👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml)
.
Nak Lagi JIMAT ???
-------------------
.
👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml)
📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷
.
=============
🌹CARA PAKAI 🌹
=============
.
📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍
.
📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘
.
💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT!
.
============================
UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223
📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223
============================
#yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung
  •  1  0 5 minutes ago
  • Stress, kecewa?! Bila orang kata, wehhh kenapa tangan gelap ni.

    Beza sangat dengan muka awak. 😳😳😳 Malu bila ada yang mengata 😑😑 Puas cari yang sesuai, tak jumpa yang sesuai dan yang murah.

    Nasib ada snowy lotion, boleh cerahkan kulit saya jadi sekata.

    Nak order??
    Boleh tekan link whatsapp
  • Stress, kecewa?! Bila orang kata, wehhh kenapa tangan gelap ni.

Beza sangat dengan muka awak. 😳😳😳 Malu bila ada yang mengata 😑😑 Puas cari yang sesuai, tak jumpa yang sesuai dan yang murah.

Nasib ada snowy lotion, boleh cerahkan kulit saya jadi sekata.

Nak order??
Boleh tekan link whatsapp
  •  0  1 6 minutes ago
  • BAHAYA CREAM MERKURI

    Mengapa Cream yang mengandung merkuri tidak menimbukan jerawat sama sekali...??? 1. Karena senyawa dalam cream bermerkuri akan menyebabkan lapisan epidermis kita rusak, kulit tidak lagi mengandung protein & melanin yang melindungi kulit kita dari radiasi sudah tidak berfungsi lagi sehingga kuman tidak lagi melukai kulit yang sudah terkontaminasi dengan merkuri bahkan nyamuk pun tidak suka.

    2. Jerawat dalam keadaan normal adalah berfungsi sebagai indikator tingkat kandungan protein dalam kulit. Jadi kalau wajah anda mulai kusam dan timbul jerawat anda tidak usah khawatir itu merupakan alarm alami dari wajah anda yang ingin dibersihkan melalui treatment/ perawatan. �
    Pada kulit yang terkontaminasi merkuri hal ini jarang terjadi.

    3. Bila kulit anda telah terkontaminasi akibat pemakaian cream yang bermerkuri dan menghentikannya efek pertama yang akan muncul adalah timbulnya bruntusan / jerawat kecil disertai gatal kemudian timbul bintik hitam dibawah kulit (hiperpigmentasi) dan resiko tertinggi akibat pemakaian cream bermerkuri dalam jangka panjang adalah kanker kulit. *Jadi apa masih mau pakai cream bermerkuri.??* Memiliki kulit cantik dan sehat itu tidak instant yaa.. Be smart....
    Tentukan dari sekarang ?!?
    ________ *Paket Lengkap BELLEZKIN ACNE GLOWING*
    Paket perawatan wajah dari BELLEZKIN terbuat dari bahan alami...
    ~ Aman non Merkuri
    ~ Ijin resmi BPOM

    Terdiri dari Cream Siang, Cream Malam,Purifiying face wash, Purifiying balancing toner dan ADA PROMO SAMPAI DENGAN TGL 31 DESEMBER 2018 SETIAP PEMBELIAN 2 PAKET ACNE ATAU WHITENING DALAM 1 INVOICE BERHAK MENDAPATKAN 1 SERUM TTO / SERUM ACNE GLOW💗

    Klik langsung y guys , kalian bakalan langsung terhubung ke WA saya
    Nenk Intan 😍
    https://api.whatsapp.com/send?phone=6285795556023&text=Nama%20%3A%0AAlamat%20%3A%0AKeluhan%20%3A%0ANenkIntanBellezkin%20😘😍 👉Dropship aman 💯%
    👉Member & eceran harga 🆗
    ============================= 😍😍BELLEZKIN beauty from nature😍😍 www.bellezkincare.com
    #bellezkin #kosmetik #socialmedia #fjb #jual #jerawat #flekhitam #wanitaindonesia #skincare #hijabers #Olshop #obatjerawat #pemutih #bestseller #terpercaya #onlineshop #iklan #creampemutih #bell
  • BAHAYA CREAM MERKURI

Mengapa Cream yang mengandung merkuri tidak menimbukan jerawat sama sekali...??? 1. Karena senyawa dalam cream bermerkuri akan menyebabkan lapisan epidermis kita rusak, kulit tidak lagi mengandung protein & melanin yang melindungi kulit kita dari radiasi sudah tidak berfungsi lagi sehingga kuman tidak lagi melukai kulit yang sudah terkontaminasi dengan merkuri bahkan nyamuk pun tidak suka.

2. Jerawat dalam keadaan normal adalah berfungsi sebagai indikator tingkat kandungan protein dalam kulit. Jadi kalau wajah anda mulai kusam dan timbul jerawat anda tidak usah khawatir itu merupakan alarm alami dari wajah anda yang ingin dibersihkan melalui treatment/ perawatan. �
Pada kulit yang terkontaminasi merkuri hal ini jarang terjadi.

3. Bila kulit anda telah terkontaminasi akibat pemakaian cream yang bermerkuri dan menghentikannya efek pertama yang akan muncul adalah timbulnya bruntusan / jerawat kecil disertai gatal kemudian timbul bintik hitam dibawah kulit (hiperpigmentasi) dan resiko tertinggi akibat pemakaian cream bermerkuri dalam jangka panjang adalah kanker kulit. *Jadi apa masih mau pakai cream bermerkuri.??* Memiliki kulit cantik dan sehat itu tidak instant yaa.. Be smart....
Tentukan dari sekarang ?!?
________ *Paket Lengkap BELLEZKIN ACNE GLOWING*
Paket perawatan wajah dari BELLEZKIN terbuat dari bahan alami...
~ Aman non Merkuri
~ Ijin resmi BPOM

Terdiri dari Cream Siang, Cream Malam,Purifiying face wash, Purifiying balancing toner dan ADA PROMO SAMPAI DENGAN TGL 31 DESEMBER 2018 SETIAP PEMBELIAN 2 PAKET ACNE ATAU WHITENING DALAM 1 INVOICE BERHAK MENDAPATKAN 1 SERUM TTO / SERUM ACNE GLOW💗

Klik langsung y guys , kalian bakalan langsung terhubung ke WA saya 
Nenk Intan 😍
https://api.whatsapp.com/send?phone=6285795556023&text=Nama%20%3A%0AAlamat%20%3A%0AKeluhan%20%3A%0ANenkIntanBellezkin%20😘😍 👉Dropship aman 💯%
👉Member & eceran harga 🆗
============================= 😍😍BELLEZKIN beauty from nature😍😍 www.bellezkincare.com 
#bellezkin #kosmetik #socialmedia #fjb #jual #jerawat #flekhitam #wanitaindonesia #skincare #hijabers #Olshop #obatjerawat #pemutih #bestseller #terpercaya #onlineshop #iklan #creampemutih #bell
  •  7  0 6 minutes ago
  • Yang belum SARAPAN tu..
    Makan la buah strawberry hihihi 😁
    .
    ISNIN kena semangat LAGI POWER tau!
    .
    http://www.wasap.my/601123054223
    http://www.wasap.my/601123054223
    http://www.wasap.my/601123054223
    .
    🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀
    =====================
    .
    👉 Jerawat teramat teruk?
    👉 Jerawat aktif gilerr ?
    👉 Jerawat selalu tumbuh?
    👉 Terutama bila period..
    👉 Bila hormon tak stabil..
    👉 Bila banyak fikir @ tekanan..
    .
    Untuk masalah jerawat je ke??
    Opss tak..
    .
    👉 Liang pori-pori terbuka?
    👉 Kulit kusam dan tak bermaya?
    👉 Kulit sangat berminyak?
    👉 Tona kulit tak sekata ?
    👉 Kulit gelap @ terbakar ?
    👉 Kulit banyak Parut jerawat ?
    👉 Kulit berjeragat ?
    👉 Kulit banyak bintik2 hitam?
    👉 Kulit anggota Badan Gelap ?
    👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ?
    👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ?
    -----------------------------------
    .
    📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼️
    .
    🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍
    🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍
    🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je .
    🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat,
    membaiki dan mencantikkan kulit mahupun
    yang telah rosak !
    .
    ===============
    🌹HARGA PROMO🌹
    ===============
    .
    👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml)
    .
    Nak Lagi JIMAT ???
    -------------------
    .
    👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml)
    📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷
    .
    =============
    🌹CARA PAKAI 🌹
    =============
    .
    📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍
    .
    📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘
    .
    💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT!
    .
    ============================
    UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
    📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223
    📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223
    ============================
    #yanko #yankoskincare #yankooriginal #original #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #pembekal #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #tudung #baju #baby #ibumengandung
  • Yang belum SARAPAN tu..
Makan la buah strawberry hihihi 😁
.
ISNIN kena semangat LAGI POWER tau!
.
http://www.wasap.my/601123054223
http://www.wasap.my/601123054223
http://www.wasap.my/601123054223
.
🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀
=====================
.
👉 Jerawat teramat teruk?
👉 Jerawat aktif gilerr ?
👉 Jerawat selalu tumbuh?
👉 Terutama bila period..
👉 Bila hormon tak stabil..
👉 Bila banyak fikir @ tekanan..
.
Untuk masalah jerawat je ke??
Opss tak..
.
👉 Liang pori-pori terbuka?
👉 Kulit kusam dan tak bermaya?
👉 Kulit sangat berminyak?
👉 Tona kulit tak sekata ?
👉 Kulit gelap @ terbakar ?
👉 Kulit banyak Parut jerawat ?
👉 Kulit berjeragat ?
👉 Kulit banyak bintik2 hitam?
👉 Kulit anggota Badan Gelap ?
👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ?
👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ?
-----------------------------------
.
📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼️
.
🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍
🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍
🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je .
🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat,
membaiki dan mencantikkan kulit mahupun
yang telah rosak !
.
===============
🌹HARGA PROMO🌹
===============
.
👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml)
.
Nak Lagi JIMAT ???
-------------------
.
👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml)
📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷
.
=============
🌹CARA PAKAI 🌹
=============
.
📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍
.
📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘
.
💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT!
.
============================
UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223
📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223
============================
#yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung
  •  5  1 6 minutes ago
  • Ingin terhindar dari psoriasis? Segera rasakan khasiat Sablan Apel yang mengandung;

    DAUN KELOR ?
    Daun kelor mengandung potasium tiga kali lipat dari pada pisang, Kandungan Kalsium pada daun kelor Empat kali lipat lebih banyak daripada susu. Pada daun kelor terdapat Vitamin C Tujuh kali lipat daripada jeruk, kanduangan vitamin A pada daun kelor empat kali lipat lebih banyak dari pada wortel dan dua kali lipat protein dari pada susu. Daun kelor mempunyai manfaat; penyedia energi, anti kanker, anti diabetes, mengatasi alergi, penyedia nutrisi, meningkatkan kesuburan dan fungsi ereksi.

    Tidak hanya itu, Sablan Apel juga mengandung Stemcell Apel, Anggur & Lemon, Polidektstrosa, Kolagen Ikan, Inulin, Glisin, Ekstrak Teh Hitam, L-Glutathione, Ekstrak Biji Anggur, Acerola Bubuk, dan Daun Kelor. Yang bermanfaat untuk; √Memutihkan kulit secara keseluruhan √Menurunkan pigmen gelap melanin √Meratakan kulit yang belang √Memutihkan bagian hitam pada siku, ketiak, lutut dan selangkangan √Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat penyembuhan jerawat √Mendetoks kulit akibat kosmetik bermerkuri √Mengurangi kerutan dan garis halus √Membantu memperlambat proses penuaan dini √Meningkatkan elastisitas dan kekenyalan kulit √Menghilangkan flek hitam pada wajah √Mencegah kanker mengobati penyakit jantung, hypertensi, kolesterol dan diabetes √Meningkatkan sistem system imunitas (kekebalan tubuh) √Memenuhi kebutuhan kalsium √Menguatkan dan menjaga kesehatan tulang √Meningkatkan kesuburan & memperbaiki disfungsi ereksi, dan √Rekomendasi untuk program hamil

    Segera order..., rasakan khasiatnya dan raih keuntungan menjalankan bisnisnya.

    Info selengkapnya kunjungi website;
    http://sablanslim.com/sablan-apel

    #Alhayasablan
    #Jawatimur
    #Malang
    #Herbal
    #Apel
    #Cantik
    #Sehat
    #Bugar
    #Steemcell
    #Collagen
    #Glutathione
    #Luardalam
    #Perawatankulit
    #Perawatanwajah
    #Cantikalami
    #Kulitputih
    #Kulithalus
    #KulitKusam
    #Putih
    #Jerawat
    #Flekhitam
    #Kulitberminyak
    #Kulitkering
    #Awetmuda
    #Kesuburan
    #Kanker
    #Jantung
    #Darahtinggi
    #Diabetes
    #2019GantiSablan
  • Ingin terhindar dari psoriasis? Segera rasakan khasiat Sablan Apel yang mengandung;

DAUN KELOR ?
Daun kelor mengandung potasium tiga kali lipat dari pada pisang, Kandungan Kalsium pada daun kelor Empat kali lipat lebih banyak daripada susu. Pada daun kelor terdapat Vitamin C Tujuh kali lipat daripada jeruk, kanduangan vitamin A pada daun kelor empat kali lipat lebih banyak dari pada wortel dan dua kali lipat protein dari pada susu. Daun kelor mempunyai manfaat; penyedia energi, anti kanker, anti diabetes, mengatasi alergi, penyedia nutrisi, meningkatkan kesuburan dan fungsi ereksi.

Tidak hanya itu, Sablan Apel juga mengandung Stemcell Apel, Anggur & Lemon, Polidektstrosa, Kolagen Ikan, Inulin, Glisin, Ekstrak Teh Hitam, L-Glutathione, Ekstrak Biji Anggur, Acerola Bubuk, dan Daun Kelor. Yang bermanfaat untuk; √Memutihkan kulit secara keseluruhan √Menurunkan pigmen gelap melanin √Meratakan kulit yang belang √Memutihkan bagian hitam pada siku, ketiak, lutut dan selangkangan √Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat penyembuhan jerawat √Mendetoks kulit akibat kosmetik bermerkuri √Mengurangi kerutan dan garis halus √Membantu memperlambat proses penuaan dini √Meningkatkan elastisitas dan kekenyalan kulit √Menghilangkan flek hitam pada wajah √Mencegah kanker mengobati penyakit jantung, hypertensi, kolesterol dan diabetes √Meningkatkan sistem system imunitas (kekebalan tubuh) √Memenuhi kebutuhan kalsium √Menguatkan dan menjaga kesehatan tulang √Meningkatkan kesuburan & memperbaiki disfungsi ereksi, dan √Rekomendasi untuk program hamil

Segera order..., rasakan khasiatnya dan raih keuntungan menjalankan bisnisnya.

Info selengkapnya kunjungi website;
http://sablanslim.com/sablan-apel

#Alhayasablan
#Jawatimur
#Malang
#Herbal
#Apel
#Cantik
#Sehat
#Bugar
#Steemcell
#Collagen
#Glutathione
#Luardalam
#Perawatankulit
#Perawatanwajah
#Cantikalami
#Kulitputih
#Kulithalus
#KulitKusam
#Putih
#Jerawat
#Flekhitam
#Kulitberminyak
#Kulitkering
#Awetmuda
#Kesuburan
#Kanker
#Jantung
#Darahtinggi
#Diabetes
#2019GantiSablan
  •  1  1 6 minutes ago