Search Hashtag & User

#giveaway Instagram Story & Photos & Videos

giveaway - 22.7m posts

Latest #giveaway Posts

  • GRATIS Baju Koko Ar-Royan untuk kamu yang like foto ini.

    Caranya gampang banget:
    1. Follow @arroyanstore dan @katalogarroyanstore
    2. Like postingan ini
    3. Comment BISMILLAH_KOTA KAMU dan mention 3 orang temen kamu

    Give Away dimulai tanggal 17 Desember 2018

    Pengumuman pemenang cek di IG Story @arroyanstore tanggal 20 Desember 2018

    Pemenang ditentukan secara random ya.

    Comment sebanyak mungkin dan pastikan comment kamu yang terpilih!

    #giveaway #bajukoko #koko #busanamuslim #bajumuslim
  • GRATIS Baju Koko Ar-Royan untuk kamu yang like foto ini.

Caranya gampang banget:
1. Follow @arroyanstore dan @katalogarroyanstore
2. Like postingan ini
3. Comment BISMILLAH_KOTA KAMU dan mention 3 orang temen kamu

Give Away dimulai tanggal 17 Desember 2018

Pengumuman pemenang cek di IG Story @arroyanstore tanggal 20 Desember 2018

Pemenang ditentukan secara random ya.

Comment sebanyak mungkin dan pastikan comment kamu yang terpilih!

#giveaway #bajukoko #koko #busanamuslim #bajumuslim
  •  0  0 8 seconds ago
  • ✨REGALO MAKE UP CHANEL✨
    A Natale abbiamo pensato anche a voi per ringraziarvi dell’affetto che ci dimostrate ogni giorno.
    Il Giveaway terminerà 21/12, h. 15.00
    Il vincitore verrà annunciato in questo post e nelle storie con il video di estrazione.


    Per partecipare basta seguire poche regole:
    🎁Seguire i profili:
    @soniamilo
    @simonar7
    @the_world_of_valentine
    @aurorapierro
    @valeguccistyle
    @irenebelt
    @giulia.gdn
    @melissaaa__95
    @giuli_romanelli
    @lady_malini
    @vale.giam
    🎁mettere like a questa foto 🎁commentare qui sotto taggando almeno 1 persona { più commentate maggiore è la possibilità di vincita, si può commentare più volte anche sotto le foto di tutte noi }

    IMPORTANTE: seguite tutte le regole perché estratto il vincitore controlleremo che abbia rispettato tutto, prima di assegnargli il premio.
    I profili che effettuano il follow/unfollow verranno esclusi dal l’estrazione.
    {il giveaway non è un concorso a premi, e non è in alcun modo collegato ad Instagram, nè gestito dai brand in questione, partecipando confermo di avere più di 13 anni.}
    .
    .
    .
    #giveaway #chanelgiveaway #chanel #chanelbeauty #chanelbeautybox #christmas #christmasgift #chanelmakeup
  • ✨REGALO MAKE UP CHANEL✨
A Natale abbiamo pensato anche a voi per ringraziarvi dell’affetto che ci dimostrate ogni giorno.
Il Giveaway terminerà 21/12, h. 15.00
Il vincitore verrà annunciato in questo post e nelle storie con il video di estrazione.
•
•
Per partecipare basta seguire poche regole:
🎁Seguire i profili:
@soniamilo 
@simonar7 
@the_world_of_valentine
@aurorapierro
@valeguccistyle
@irenebelt
@giulia.gdn
@melissaaa__95
@giuli_romanelli 
@lady_malini
@vale.giam
🎁mettere like a questa foto 🎁commentare qui sotto taggando almeno 1 persona { più commentate maggiore è la possibilità di vincita, si può commentare più volte anche sotto le foto di tutte noi }
•
IMPORTANTE: seguite tutte le regole perché estratto il vincitore controlleremo che abbia rispettato tutto, prima di assegnargli il premio.
I profili che effettuano il follow/unfollow verranno esclusi dal l’estrazione.
{il giveaway non è un concorso a premi, e non è in alcun modo collegato ad Instagram, nè gestito dai brand in questione, partecipando confermo di avere più di 13 anni.}
.
.
.
#giveaway #chanelgiveaway #chanel #chanelbeauty #chanelbeautybox #christmas #christmasgift #chanelmakeup
  •  0  0 13 seconds ago
  • Nama : Venus
    Usia : 14th
    Domisili : Denpasar
    #sherlistdisneyga
    #Repost @sherlist (@get_repost)
    ・・・
    🎄Disney Christmas Giveaway is coming!🎄
    .
    🎅🏻 Siapa aja boleh ikutan, ga harus yg uda punya anak ya ❤️
    .
    🎀 Please turn on post and story notification yaa, supaya ga ketinggalan update. Karena aku selalu update di story/feed terkait GA, tapi masih banyak aja yg DM nanya lagi 🙈
    .
    ⏰ Periode GA 15-25 Desember 2018 (hanya 10 hari), jadi yg mau ikutan jangan ditunda” 😆. Dan seperti biasa ada special benefit untuk 500 peserta pertama ❤️
    .
    Caranya :
    🌸 Follow IG :
    @sherlist
    .
    Dan 5 sponsor :
    @mvptoys
    🎁 Motor Aki Mickey
    .
    @sweetpeasbabynkids
    🎁 Stroller Mickey/Minnie
    .
    @mamake.babyshop
    🎁 Playmat Disney
    🎁 Diaper Bag Disney
    .
    Hadiah tambahan :
    🎅🏻 500 PESERTA pertama yg paling cepet repost akan diundi untuk dapetin special gift dari:
    .
    @biboba_babyshop
    🎁 2 backpack Mickey & Minnie (2 pemenang)
    @babyangelineshop
    🎁 2 sling bag Mickey & Minnie (2 pemenang)
    @sherlist
    🎁 4 disney special gift (4 pemenang)
    .
    Syaratnya :
    🍀Like dan repost 1x SAJA poster giveaway ini, tulis di caption : nama anak, usia, domisili, dan #sherlistdisneyGA
    .
    *untuk yg masih single atau belum ada anak bisa tulis nama dan usia sendiri
    .
    🍀Tag minimal 5 teman aktif (TIDAK perlu tag host & sponsor)
    🍀 Ketik hadiah yg diinginkan di kolom comment HANYA DI AKUN @sherlist dan mention 5 teman (contoh : Mau Motor Aki @a @b @c @d @e )
    🍀Akun JANGAN di private selama giveaway berlangsung
    🍀Peserta harus akun pribadi, BUKAN akun OLSHOP/akun khusus giveaway
    .
    ❄️ Pemenang ada yg dipilih dan ada yg diundi oleh sponsor
    ❄️ Pemenang wajib foto dan tag ke sponsor yang bersangkutan
    ❄️ Pemenang diumumkan seminggu setelahnya
    ❄️ Ongkir tergantung kebijaksanaan sponsor
    .
    ⚠️ Mau ikutan lebih dari 1 hadiah? Boleh❗️Cukup komen lagi hadiah yg diinginkan dan mention 5 teman yg BERBEDA
    ⚠️ Wajib follow semua sponsor & host (total 5 sponsor + 1 host)
    ⚠️ Pengumuman pemenang dan hal lain yg terkait GA aku infokan di STORY, jadi klo ga mo ketinggalan update bisa Turn On Post/Story Notification ya 🙏🏻
    ⚠️ Periksa lagi kelengkapan syarat dan hashtagnya ya 👌🏻
    .
    .
    ❤️ Be sportive n goodluck😘.
    .
    #giveaway #giveawayindonesia
  • Nama : Venus
Usia : 14th
Domisili : Denpasar
#sherlistdisneyga 
#Repost @sherlist (@get_repost)
・・・
🎄Disney Christmas Giveaway is coming!🎄
.
🎅🏻 Siapa aja boleh ikutan, ga harus yg uda punya anak ya ❤️
.
🎀 Please turn on post and story notification yaa, supaya ga ketinggalan update. Karena aku selalu update di story/feed terkait GA, tapi masih banyak aja yg DM nanya lagi 🙈
.
⏰ Periode GA 15-25 Desember 2018 (hanya 10 hari), jadi yg mau ikutan jangan ditunda” 😆. Dan seperti biasa ada special benefit untuk 500 peserta pertama ❤️
.
Caranya :
🌸 Follow IG :
@sherlist
.
Dan 5 sponsor :
@mvptoys
🎁 Motor Aki Mickey
.
@sweetpeasbabynkids
🎁 Stroller Mickey/Minnie
.
@mamake.babyshop
🎁 Playmat Disney
🎁 Diaper Bag Disney
.
Hadiah tambahan :
🎅🏻 500 PESERTA pertama yg paling cepet repost akan diundi untuk dapetin special gift dari:
.
@biboba_babyshop
🎁 2 backpack Mickey & Minnie (2 pemenang)
@babyangelineshop
🎁 2 sling bag Mickey & Minnie (2 pemenang)
@sherlist
🎁 4 disney special gift (4 pemenang)
.
Syaratnya :
🍀Like dan repost 1x SAJA poster giveaway ini, tulis di caption : nama anak, usia, domisili, dan #sherlistdisneyGA
.
*untuk yg masih single atau belum ada anak bisa tulis nama dan usia sendiri
.
🍀Tag minimal 5 teman aktif (TIDAK perlu tag host & sponsor)
🍀 Ketik hadiah yg diinginkan di kolom comment HANYA DI AKUN @sherlist dan mention 5 teman (contoh : Mau Motor Aki @a @b @c @d @e )
🍀Akun JANGAN di private selama giveaway berlangsung
🍀Peserta harus akun pribadi, BUKAN akun OLSHOP/akun khusus giveaway
.
❄️ Pemenang ada yg dipilih dan ada yg diundi oleh sponsor
❄️ Pemenang wajib foto dan tag ke sponsor yang bersangkutan
❄️ Pemenang diumumkan seminggu setelahnya
❄️ Ongkir tergantung kebijaksanaan sponsor
.
⚠️ Mau ikutan lebih dari 1 hadiah? Boleh❗️Cukup komen lagi hadiah yg diinginkan dan mention 5 teman yg BERBEDA
⚠️ Wajib follow semua sponsor & host (total 5 sponsor + 1 host)
⚠️ Pengumuman pemenang dan hal lain yg terkait GA aku infokan di STORY, jadi klo ga mo ketinggalan update bisa Turn On Post/Story Notification ya 🙏🏻
⚠️ Periksa lagi kelengkapan syarat dan hashtagnya ya 👌🏻
.
.
❤️ Be sportive n goodluck😘.
.
#giveaway #giveawayindonesia
  •  0  0 19 seconds ago
  • ❄️ KONKURSS ❄️
    Hey-ho, mēs Ziemassvētkos neatpūšamies!🎄Lai Tev svētki būtu vēl priecīgāki, mēs rīkojam konkursu! Vai vēlies šo jaudīgo powerbank? Viss, kas tev ir jādara:
    ✅ SEKO @optibetlatvija
    ✅ Spied LIKE šim postam
    ✅ Komentāros IETAGO 3 draugus!
    Šo ceturtdien #Optibet Salavecis🎅 izlozēs vienu uzvarētāju! Lūdzu, ņemiet vērā, konkurss spēkā tikai Latvijā!
    Lai veicas!

    #Giveaway #optibetlatvija #powerpank #gift #Christmas #konkurss
  • ❄️ KONKURSS ❄️
Hey-ho, mēs Ziemassvētkos neatpūšamies!🎄Lai Tev svētki būtu vēl priecīgāki, mēs rīkojam konkursu! Vai vēlies šo jaudīgo powerbank? Viss, kas tev ir jādara:
✅ SEKO @optibetlatvija
✅ Spied LIKE šim postam
✅ Komentāros IETAGO 3 draugus!
Šo ceturtdien #Optibet Salavecis🎅 izlozēs vienu uzvarētāju! Lūdzu, ņemiet vērā, konkurss spēkā tikai Latvijā!
Lai veicas!
•
#Giveaway #optibetlatvija #powerpank #gift #Christmas #konkurss
  •  0  0 31 seconds ago
  • #розыгрыш чехлов на IPhone 📱 что нужно сделать: 🌲лайкай этот пост🌲листай карусельку и выбирай тот чехол, который нравится тебе больше всего🌲пиши в комментарии номер чехла (можно несколько) и отмечай подругу🌲победитель будет выбран 24 декабря🎉в розыгрыше участвуют чехлы на следующие модели iPhone: 5,6,7,8,Х, также на модели (s). Отличный подарок как себе так и близким и друзьям на Новый год🎁🎄ведь даже если у тебя другая марка телефона - всегда можно сделать презент для подруги😻чехольчик доставим по вашему адресу в г.Иркутск🤗 #missyourdress #giveaway #иркутск #чехлынаайфон #айфон6 #iphone #айфонx #айфон8 #айфон7 #айфон5 #айфон6s #iphone8plus
  • #розыгрыш чехлов на IPhone 📱 что нужно сделать: 🌲лайкай этот пост🌲листай карусельку и выбирай тот чехол, который нравится тебе больше всего🌲пиши в комментарии номер чехла (можно несколько) и отмечай подругу🌲победитель будет выбран 24 декабря🎉в розыгрыше участвуют чехлы на следующие модели iPhone: 5,6,7,8,Х, также на модели (s). Отличный подарок как себе так и близким и друзьям на Новый год🎁🎄ведь даже если у тебя другая марка телефона - всегда можно сделать презент для подруги😻чехольчик доставим по вашему адресу в г.Иркутск🤗 #missyourdress #giveaway #иркутск #чехлынаайфон #айфон6 #iphone #айфонx #айфон8 #айфон7 #айфон5  #айфон6s #iphone8plus
  •  1  0 49 seconds ago
  • TAS SEPATU GRATISSSS
    *Bebas Ongkir 😍
    Untuk 2 orang pemenang yah kak😊
    Pemenang pertama bebas memilih tas/sepatu ya kak😊

    Cara nya mudah kok kak,
    Kamu Hanya Perlu :

    1. Follow akun kita
    @Taswanita.bandung @dompetwanita.bandung & @sepatuwanita.bandung 
    @bajuwanita.bandung

    2. Spam Like, Spam Coment dan Bantu Balas di akun-akun tsb, yang terpilih akan di umumkan di akun @taswanita.bandung
    Setelah 2 minggu dan akan langsung memulai Give away kembali setelah pengumuman.

    3. Repost Gambar sebanyak mungkin Dan Tag temen kamu minimal 10 orang dan ajakin teman kamu sebanyak mungkin. 
    Tambahin  #Giveawayfalah

    5. Coment "Done" Untuk Pendaftaran. *Yang terpilih akan di umumkan pada 7 hari kedepan (Hari Minggu)*
    *Kalimat menarik sangat di utamakan

    #Caution : Yg mengikuti GIVEAWAY mohon untuk tidak privat akun nya ya.

    #giveaway   #giveawayindonesia   #giveawayfalah

    #tasgratis   #tasbandung   #tascantikwanita
  • TAS SEPATU GRATISSSS
*Bebas Ongkir 😍
Untuk 2 orang pemenang yah kak😊
Pemenang pertama bebas memilih tas/sepatu ya kak😊

Cara nya mudah kok kak,
Kamu Hanya Perlu :

1. Follow akun kita
@Taswanita.bandung @dompetwanita.bandung & @sepatuwanita.bandung 
@bajuwanita.bandung

2. Spam Like, Spam Coment dan Bantu Balas di akun-akun tsb, yang terpilih akan di umumkan di akun @taswanita.bandung
Setelah 2 minggu dan akan langsung memulai Give away kembali setelah pengumuman.

3. Repost Gambar sebanyak mungkin Dan Tag temen kamu minimal 10 orang dan ajakin teman kamu sebanyak mungkin. 
Tambahin #Giveawayfalah

5. Coment "Done" Untuk Pendaftaran. *Yang terpilih akan di umumkan pada 7 hari kedepan (Hari Minggu)*
*Kalimat menarik sangat di utamakan

#Caution: Yg mengikuti GIVEAWAY mohon untuk tidak privat akun nya ya.

#giveaway #giveawayindonesia #giveawayfalah

#tasgratis #tasbandung #tascantikwanita
  •  0  0 49 seconds ago
  • Monday Monday Beauty Talk.... Clean living protocols work.... SHOP LINK in BIO save $20 and get a Lavish Body Cream free ( $42value ) with purchases of $125 or more by tomorrow at Midnight and will arrive before Christmas !!! Welcome to a new venture in my lifelong commitment to the discovery, practice, teaching, and sharing of the best products for your inner to outer beauty! My name is Kim Barry. I am an artist, event creator, health lover, former model, organic beauty product user and general adventurer of life. I am so excited to have recently discovered a beauty line that is 100% clean, plant based, and allows full formula transparancy to the public. It's so good, I had try them on myself but to represent the line. In my personal journey, I have found that too many listed and non listed ingredients of many beauty companies, would inherently do the opposite of the promoted supposed results. The proof is in the pudding! Too many of us have more skin issues AFTER using those products. It is my pleasure and honor to share my knowledge and the EVER Skin Care Line with you. Tell me your story. Let's make a plan. Let's try out some protocols. www.everskin.com/with/kimbarry . Look forward to all of us shining out our best selves in 2019..... #beauty #skincare #organiclifestyle #antiaging #model #everskin #liveauthentic #speakyourtruth #livefree #beautysecrets #foreveryoung #selfcare #newbeauty #botanical #lifestyle #giveaway #holidaygifts #
  • Monday Monday Beauty Talk.... Clean living protocols  work.... SHOP LINK in BIO save $20 and get a Lavish Body Cream free ( $42value ) with purchases of $125 or more by tomorrow at Midnight and will arrive before Christmas !!! Welcome to a new venture in my lifelong commitment to the discovery, practice, teaching, and sharing of the best products for your inner to outer beauty! My name is Kim Barry. I am an artist, event creator, health lover, former model, organic beauty product user and general adventurer of life. I am so excited to have recently discovered a beauty line that is 100% clean, plant based, and allows full formula transparancy to the public. It's so good, I had try them on myself but to represent the line. In my personal journey, I have found that too many listed and non listed ingredients of many beauty companies,  would inherently do the opposite of the promoted supposed results. The proof is in the pudding! Too many of us have more skin issues AFTER using those products. It is my pleasure and honor to share my knowledge and the EVER Skin Care Line with you. Tell me your story. Let's make a plan. Let's try out some protocols. www.everskin.com/with/kimbarry . Look forward to all of us shining out our best selves in 2019..... #beauty #skincare #organiclifestyle #antiaging #model #everskin #liveauthentic #speakyourtruth #livefree #beautysecrets #foreveryoung #selfcare #newbeauty #botanical #lifestyle #giveaway #holidaygifts #
  •  2  0 50 seconds ago
  • 💥 @valeshi.shop дарит Вам скиду 2500 рублeй нa Вaлеши с акcсecуаpами c ноябpьской паpтии😍 Ocтались пocлeдние pазмepы📍Cкидкa дeйcтвyeт Вcегo 1 день📍 ⚠
    Делаeм cкидку в 2500 рyблeй нa любyю паpy Дизайнepcких Вaлeшeй😍
    Итoговая ценa бyдeт 4490 вмecто 7000❤ ⚠
    Cкидкa 1000 pyблeй нa Вaлeши бeз aкcсeсyaрoв😍 Цeнa будeт 2990 рyблей вмecтo 4000 ⚠
    Пpи заказe oт 2yх пaр беcплaтнaя достaвка 📍C зaвтрашнeго цeна бyдет пpeжней📍
    Eсли Вac заинтeрeсовало Нaшe пpeдлoжeниe, для зaкaзa нaпишитe нaм Вaш paзмep и цвeт мoдели, пoсмoтри oстались ли в нaличии .Переходи в профиль @valeshi.shop и утепляйся💥 #розыгрыш #акция #скидки #giveaway #звенигород
  • 💥 @valeshi.shop дарит Вам скиду 2500 рублeй нa Вaлеши с акcсecуаpами c ноябpьской паpтии😍 Ocтались пocлeдние pазмepы📍Cкидкa дeйcтвyeт Вcегo 1 день📍 ⚠ 
Делаeм cкидку в 2500 рyблeй нa любyю паpy Дизайнepcких Вaлeшeй😍 
Итoговая ценa бyдeт 4490 вмecто 7000❤ ⚠ 
Cкидкa 1000 pyблeй нa Вaлeши бeз aкcсeсyaрoв😍 Цeнa будeт 2990 рyблей вмecтo 4000 ⚠
Пpи заказe oт 2yх пaр беcплaтнaя достaвка 📍C зaвтрашнeго цeна бyдет пpeжней📍 
Eсли Вac заинтeрeсовало Нaшe пpeдлoжeниe, для зaкaзa нaпишитe нaм Вaш paзмep и цвeт мoдели, пoсмoтри oстались ли в нaличии .Переходи в профиль @valeshi.shop и утепляйся💥#розыгрыш #акция #скидки #giveaway #звенигород
  •  0  0 54 seconds ago
  • 🎁Cozy Day Giveaway!🎁 We've bundling up with a few of our fave sustainable brands to bring you a giveaway full of cozy day must-haves! And because it's the season of giving, we're giving one lucky winner TWO OF EVERYTHING! - one for you, and one to #gift to a friend!
    How to enter:
    1. Follow @equalexchange and @aid_through_trade, @globeinworld and @ravenandlily
    2. Like this post
    3. Tag a friend in the comments section who would love these products. The more tagged comments = more chances to win!
    Details: Remember to follow all brands and follow all directions for your entry to be valid. This #giveaway is not sponsored, endorsed or administered by, or associated with Instagram. Giveaway ends on Thursday, December 20th at 11:59pm EST. Free shipping included for all US / Canada residents.
  • 🎁Cozy Day Giveaway!🎁 We've bundling up with a few of our fave sustainable brands to bring you a giveaway full of cozy day must-haves! And because it's the season of giving, we're giving one lucky winner TWO OF EVERYTHING! - one for you, and one to #gift to a friend! 
How to enter:
1. Follow  @equalexchange and  @aid_through_trade, @globeinworld and @ravenandlily
2. Like this post
3. Tag a friend in the comments section who would love these products. The more tagged comments = more chances to win! 
Details: Remember to follow all brands and follow all directions for your entry to be valid. This #giveaway is not sponsored, endorsed or administered by, or associated with Instagram. Giveaway ends on Thursday, December 20th at 11:59pm EST. Free shipping included for all US / Canada residents.
  •  0  0 55 seconds ago
  • Happy 1 year to us🎉! WIN a Huawei Nova 3 phone with three simple steps👍🏼:
    📲 Download VALET APP (Link in bio).
    📲 Like this post & follow VALET APP.
    📲 Tag as many friends as you can to increase your chances of winning!

    The winner will be randomly picked on 1/1/2019. The contest is limited to Jordan 🇯🇴 only.
    ——————————————————
    #valet #valetapp #amman #jo #win #giveaway #mobileapp #smartapp #lovejo #huawei #contest
  • Happy 1 year to us🎉! WIN a Huawei Nova 3 phone with three simple steps👍🏼:
📲 Download VALET APP (Link in bio).
📲 Like this post & follow VALET APP.
📲 Tag as many friends as you can to increase your chances of winning!

The winner will be randomly picked on 1/1/2019. The contest is limited to Jordan 🇯🇴 only.
——————————————————
#valet #valetapp #amman #jo #win #giveaway #mobileapp #smartapp #lovejo #huawei #contest
  •  0  0 56 seconds ago
  • 😳Oh baby.... I'm so excited to put this #giveaway together 🥰🥰🥰
    I feel like Ariel, I've got gadgets and gizmos aplenty 🧜🏽‍♀️
    💌RULES TO ENTER💌
    🎆Follow me @joiedevive21 🎆Repost to your page using #SelenahShares2 🎆comment on this pic your favorite color using an emoji and tag 3 people who you are planner/penpal soul mates with 😍😍😍
  • 😳Oh baby.... I'm so excited to put this #giveaway together 🥰🥰🥰
I feel like Ariel, I've got gadgets and gizmos aplenty 🧜🏽‍♀️
💌RULES TO ENTER💌
🎆Follow me @joiedevive21 🎆Repost to your page using #SelenahShares2 🎆comment on this pic your favorite color using an emoji and tag 3 people who you are planner/penpal soul mates with 😍😍😍
  •  0  0 57 seconds ago
  • Let’s spread some Christmas cheer and get some of your little ones an extra gift in their stockings.
    I’ve got 10 packs of a snack bag & sandwich bag combination containing: 🍎 2 Blue snack bags 🥝 2 red snack bags 🍓 2 Green Sandwich bags
    Want some? Do the following to enter: FOLLOW @nomnomkids
    LIKE the competition post
    COMMENT on this giveaway post and tag as many friends as you like!

    Full Ts & Cs on the blog. Use the link in my bio.
    ENTER NOW - CLOSES MIDNIGHT TUESDAY!
    U.K. entry only. Sorry!
    #competition #giveaway #stockingfiller #iegpb #supersizedsnackbags #reusablesnackbags #reusablesandwichbags #baby #toddler #christmasgifts #win
  • Let’s spread some Christmas cheer and get some of your little ones an extra gift in their stockings.
I’ve got 10 packs of a snack bag & sandwich bag combination containing: 🍎 2 Blue snack bags 🥝 2 red snack bags 🍓 2 Green Sandwich bags
Want some? Do the following to enter:  FOLLOW @nomnomkids
 LIKE the competition post
 COMMENT on this giveaway post and tag as many friends as you like!

Full Ts & Cs on the blog. Use the link in my bio.
ENTER NOW - CLOSES MIDNIGHT TUESDAY!
U.K. entry only. Sorry!
#competition #giveaway #stockingfiller #iegpb #supersizedsnackbags #reusablesnackbags #reusablesandwichbags #baby #toddler #christmasgifts #win
  •  1  0 1 minute ago
  • У полоні планів на грудень знаємо, як важко знайти хвилинку для кращих друзів. Тому влаштовуємо цікавий giveaway!
    Щоб отримати новорічні подарунки від Artdeco у коментарях необхідно відмітити свою подругу, за якою дуже давно плануєте зустріти за чашкою лавандового какао, але ніяк не виходить. Це буде чудовим приводом зустрічі аби побачитись та обмінятись подарунками! А ми будемо раді, що розділяємо з вами такі солодкі моменти.

    Розіграш відбудеться 24.12 за допомогою random.org.

    #artdeco #artdecocosmetics #artdecoukraine #beauty #beautysecrets #gift #giveaway #мейкап #winter
  • У полоні планів на грудень знаємо, як важко знайти хвилинку для кращих друзів. Тому влаштовуємо цікавий giveaway!
Щоб отримати новорічні подарунки від Artdeco у коментарях необхідно відмітити свою подругу, за якою дуже давно плануєте зустріти за чашкою лавандового какао, але ніяк не виходить. Це буде чудовим приводом зустрічі аби побачитись та обмінятись подарунками! А ми будемо раді, що розділяємо з вами такі солодкі моменти.
⠀
Розіграш відбудеться 24.12 за допомогою random.org.
⠀
#artdeco #artdecocosmetics #artdecoukraine #beauty #beautysecrets #gift #giveaway #мейкап #winter
  •  2  1 1 minute ago
  • Haii assalamualaikum. Finally, it's been so long we have not given you guys a giveaway isn't it? So let's start. Shall we? 😍
    How to join? It's simple.
    .
    1. Follow us @zs_collections_ and our preorder items IG @zsc_preorder (Must follow both okay)
    .
    2. Repost this post using Regrann app or Telegram's Instasave and tag us in your post. (Please make sure you tag us in the picture okay, we will be choosing 2 winners from there)
    .
    3. Lastly, comment 'Love ZSC' and tag five of your friends to join this giveaway. 😍
    .
    Giveaway ends on 24th December 2018.
    Winners will be choose randomly and announced on 24th too.
    .
    Have fun reposting and commenting. Multiple enters available. 😉

    #TeamZSC #Giveaway #2018
  • Haii assalamualaikum. Finally, it's been so long we have not given you guys a giveaway isn't it? So let's start. Shall we? 😍 
How to join? It's simple.
.
1. Follow us @zs_collections_ and our preorder items IG @zsc_preorder (Must follow both okay)
.
2. Repost this post using Regrann app or Telegram's Instasave and tag us in your post. (Please make sure you tag us in the picture okay, we will be choosing 2 winners from there)
.
3. Lastly, comment 'Love ZSC' and tag five of your friends to join this giveaway. 😍
. 
Giveaway ends on 24th December 2018. 
Winners will be choose randomly and announced on 24th too.
.
Have fun reposting and commenting. Multiple enters available. 😉

#TeamZSC #Giveaway #2018
  •  0  0 1 minute ago
  • [[ FESTIVAL ILMIAH MAHASISWA 2019 Present Open Paid Promote FILM 2019 🎉🎊 ]]
    .
    GRATISS. 2 CASING HP ALL TYPE
    untuk dua orang😍😀
    .
    Caranya :
    .
    Wajib follow akun
    @anekdotcase
    @anekdot_tas
    .
    sertakan komen "MAU + nama kota" dan tag 3 teman kamu
    .
    Nb : pemenang akan dipilih secara acak
    dan akan diumumkan tanggal 27 Desember 2018 di insta story
    @anekdotcase (so,stay tune terus ya)
    .
    good luck ! semoga berkah hadiahnya..😊
    .
    mau langsung order juga boleh.
    langsung order ke akunnya @anekdotcase atau bisa chat WA adminnya di 0821 1359 9943
    .
    👇
    komen "Mau + nama kota" dan tag di salah satu foto @anekdotcase yaa👇👇 #giveaway
    #casehp
    #gratis
  • [[ FESTIVAL ILMIAH MAHASISWA 2019 Present Open Paid Promote FILM 2019 🎉🎊 ]]
.
GRATISS.  2 CASING HP ALL TYPE
untuk dua orang😍😀
.
Caranya :
.
Wajib follow akun
@anekdotcase
@anekdot_tas
.
sertakan komen "MAU + nama kota" dan tag 3 teman kamu
.
Nb : pemenang akan dipilih secara acak
dan akan diumumkan tanggal 27 Desember 2018 di insta story
 @anekdotcase (so,stay tune terus ya)
.
good luck ! semoga berkah hadiahnya..😊
.
mau langsung order juga boleh.
langsung order ke akunnya @anekdotcase atau bisa chat WA adminnya di 0821 1359 9943
.
👇
komen "Mau + nama kota" dan tag di salah satu foto @anekdotcase yaa👇👇 #giveaway
#casehp
#gratis
  •  0  0 1 minute ago
  • Друзья, скоро Новый год — время чудес, самый семейный праздник в году. 🎊🎉 Поэтому мы хотим сделать Вам подарок и разыграть 3 приза:
    🎁 месяц бесплатного обучения в нашей школе
    🎁 скидка 50% на первый месяц обучения
    🎁 скидка 30% на первый месяц обучения

    Для участия в конкурсе Вам нужно всего лишь быть подписанным на наш аккаунт и отметить двух своих друзей в комментарии к данному посту.

    Итоги конкурса мы подведем прямо в канун нового года — 31 декабря.

    Сделайте отличный подарок своему ребенку!
  • Друзья, скоро Новый год — время чудес, самый семейный праздник в году. 🎊🎉 Поэтому мы хотим сделать Вам подарок и разыграть 3 приза:
🎁 месяц бесплатного обучения в нашей школе
🎁 скидка 50% на первый месяц обучения
🎁 скидка 30% на первый месяц обучения
⠀
Для участия в конкурсе Вам нужно всего лишь быть подписанным на наш аккаунт и отметить двух своих друзей в комментарии к данному посту.
⠀
Итоги конкурса мы подведем прямо в канун нового года — 31 декабря.
⠀
Сделайте отличный подарок своему ребенку!
  •  0  1 1 minute ago
  • ⭐️⭐️⭐️SALE!⭐️⭐️⭐️ ~~~ONLY 💲2️⃣3️⃣!~~~ 💕>>>FREE SHIPPING!<<<💕 🎄🎄🎄 Tap on picture to shop.
  • ⭐️⭐️⭐️SALE!⭐️⭐️⭐️ ~~~ONLY 💲2️⃣3️⃣!~~~ 💕>>>FREE SHIPPING!<<<💕 🎄🎄🎄 Tap on picture to shop.
  •  1  1 1 minute ago