Search Hashtag & User

#bs Instagram Story & Photos & Videos

bs - 956.8k posts

Latest #bs Posts

  • C’est donc vrai derrière les princes y’a toujours un crapaud #BS
  • C’est donc vrai derrière les princes y’a toujours un crapaud #BS
  •  23  0 42 minutes ago
  • Heyyyy instagrammers. Did you know you could train your breasts?! I sure af did not. That’s because breasts are not a muscle - pecs are. —————————————————
    Don’t be dumb.
    Don’t fall for this gimmicky bs.
    You can’t get bigger breasts off some shitty app that says to do 20 body weight push ups - I would know. —————————————————
    If you want some real advice from someone who actually works out a lot, slide into that DM and book your consult. Stop wasting time, money and breasts. I won’t make your boobs grow but I won’t lie to your face.
    #micdrop

    #gains #psa #truthfacts #gospelofgains #hereforthememes #wtaf #think #gimmick #garbage #bs #realtalk #therealness
  • Heyyyy instagrammers. Did you know you could train your breasts?! I sure af did not. That’s because breasts are not a muscle - pecs are. —————————————————
Don’t be dumb. 
Don’t fall for this gimmicky bs.
You can’t get bigger breasts off some shitty app that says to do 20 body weight push ups - I would know. —————————————————
If you want some real advice from someone who actually works out a lot, slide into that DM and book your consult. Stop wasting time, money and breasts. I won’t make your boobs grow but I won’t lie to your face. 
#micdrop

#gains #psa #truthfacts #gospelofgains #hereforthememes #wtaf #think #gimmick #garbage #bs #realtalk #therealness
  •  13  1 51 minutes ago
  • Hampir 5bulan period tak datang lepas melahirkan anak ke4..tiba2 baru ni ada tanda period cikit..so Watie pakai pantyliner terus...keesokkan harinya period lancar macam biasa banyak pulak tu..keluar darah berketul2,risau jugak watie
    .
    Tak pikir banyak dah ambik ja pad #BioSeleza NightSafe untuk selamat..memang teruja lepas guna pad BS ni, sakit pinggang sakit perut bak kata sengggugut langsung tak rasa..macam tak datang period bila guna pad BS ni..puas hati sangat..mana tak risau kan..5bulan tak period tu..orang perempuan ja dapat rasa perasaan tu😒
    .
    Korang yg ada senggugut tu memang digalakkan sangat guna pad BS ni..tak payah menanggung sakitnya senggugut tu sampai berhari2..korang wajib cuba sendiri tau..kalau tak cuba mana nak rasa nikmatnya kan..ikhtiar jaa korang..apa pon pad #BS ni memang terbaik la👍👍
    .

    01119322675
    .
    #ProjekSTG
    #AUDIExJ50 #AUDIE_LeadWithLove #WinWinCollaboration #ToTheNextLevel #Gaji4SpendingBonus4Saving
  • Hampir 5bulan period tak datang lepas melahirkan anak ke4..tiba2 baru ni ada tanda period cikit..so Watie pakai pantyliner terus...keesokkan harinya period lancar macam biasa banyak pulak tu..keluar darah berketul2,risau jugak watie
. 
Tak pikir banyak dah ambik ja pad #BioSeleza NightSafe untuk selamat..memang teruja lepas guna pad BS ni, sakit pinggang sakit perut bak kata sengggugut langsung tak rasa..macam tak datang period bila guna pad BS ni..puas hati sangat..mana tak risau kan..5bulan tak period tu..orang perempuan ja dapat rasa perasaan tu😒
. 
Korang yg ada senggugut tu memang digalakkan sangat guna pad BS ni..tak payah menanggung sakitnya senggugut tu sampai berhari2..korang wajib cuba sendiri tau..kalau tak cuba mana nak rasa nikmatnya kan..ikhtiar jaa korang..apa pon pad #BS ni memang terbaik la👍👍
.

01119322675
. 
#ProjekSTG
#AUDIExJ50 #AUDIE_LeadWithLove #WinWinCollaboration #ToTheNextLevel #Gaji4SpendingBonus4Saving
  •  2  0 53 minutes ago
  • #Bs Foundation Bible Study
  • #Bs Foundation Bible Study
  •  68  0 1 hour ago
  • #bs tu chahiya❤️💖
  • #bs tu chahiya❤️💖
  •  2  0 1 hour ago
  • * #NIKE *
    * #BS 1 *
    * #WITH BRAND BOX *
    * #SIZE - 41 TO 45 *
    *₹2100 + SHIPPING * *Size chart *
    *Euro 41 - Uk 7*
    *Euro 42 - Uk 7.5 *
    *Euro 43 - Uk 8.5 *
    *Euro 44 - Uk 9 *
    *Euro 45 - Uk 10 *
    #src
  • *#NIKE *
*#BS 1 *
*#WITH BRAND  BOX *
*#SIZE - 41 TO 45 *
*₹2100 + SHIPPING * *Size chart *
*Euro 41 - Uk 7*
*Euro 42 - Uk 7.5 *
*Euro 43 - Uk 8.5 *
*Euro 44 - Uk 9 *
*Euro 45 - Uk 10 *
#src
  •  5  0 1 hour ago
  • #seriously ? #fdot 54 CENTS , FIFTY.FOUR.CENTS???? you spent a stamped envelope to charge me 54 CENTS??? You printed two pages of BS and used an envelope to send me this #bs . And I have to write you a check for 54 CENTS and MAIL it to you? Otherwise you put a registration stop against me??? #wtf and/or send to a collection agency???? #baffled
  • #seriously? #fdot 54 CENTS , FIFTY.FOUR.CENTS???? you spent a stamped envelope to charge me 54 CENTS??? You printed two pages of BS and used an envelope to send me this #bs. And I have to write you a check for 54 CENTS and MAIL it to you? Otherwise you put a registration stop against me??? #wtf and/or send to a collection agency???? #baffled
  •  3  1 2 hours ago
  • Price : 230.000
    Jadior Flat Shoes Polkadot S7-43 (yr)

    Seprem Bahan Mesh + Box
    0,5kg
    BLACK

    Size (insole)
    36 : 22,5 cm
    37 : 23 cm
    38 : 23,5 cm
    39 : 24 cm
    40 : 24,5 cm
    #BS
  • Price : 230.000
Jadior Flat Shoes Polkadot S7-43 (yr)

Seprem Bahan Mesh + Box 
0,5kg
BLACK

Size (insole)
36 : 22,5 cm
37 : 23 cm
38 : 23,5 cm
39 : 24 cm
40 : 24,5 cm
#BS
  •  1  0 2 hours ago
  • I definitely fux wit @iamcardib #realtalk 💯 seriously laughing at the whole situation 🤔 but then it’s like #holdup this dude is really doing some serious #bs #wtf man listen 🗣🗣🗣 #obama meant something!!
  • I definitely fux wit @iamcardib #realtalk💯 seriously laughing at the whole situation 🤔 but then it’s like #holdup this dude is really doing some serious #bs #wtf man listen 🗣🗣🗣 #obama meant something!!
  •  19  0 2 hours ago
  • Pantyliner Bioseleza settle kan kencing tak lawas!!😍😍 Nak kongsi testimoni shbt..Last week KZee ke luar Negara, negara sebelah jer Thailand.Ada audit ISO, masalahnya masa tu kena plk sakit nk buang air kecil tak lawas.Asyik nk terkencing jer & sakit pulak tu..
    ↔Adooii dah lah nk audit busy tu. Nasib baik bawak #PantylinerBioseleza .Pakailah takut terkucil tak sempat sampai toilet.
    Audit punya audit, sedar2 dah waktu lunch.Dlm hati dok cakap tak de pulak rasa nk terkencing aje..so akk pun pergi lah toilet.
    ✔Lepas buang air, ehh dah tak sakitlah. Alhamdullillah sukanya hati😍😍.
    Untuk kepastian, esoknya KZee pakai lagi BioSeleza pantyliner.Memang dah tak sakit lepas buang air kecil.
    ✔KZee yakin asbab pakai pantyliner Bioseleza lah serta minum air kosong byk2 penyakit kencing tak lawas dah sembuh dgn izin Allah.Alhamdullillah,
    Terima Kasih Ya Allah.Nak?Pm/klit⤵⤵
    www.wasap.my/60174529795/ #BS

    #ShareUtkManfaatBersama
    #MiniStokisMobileTicerEidaPdgSerai
    #BillionTeamxJ50
    #BisnesBermulaRm47je
    #BizGayaKorporat
  • Pantyliner Bioseleza settle kan kencing tak lawas!!😍😍 Nak kongsi testimoni shbt..Last week KZee ke luar Negara, negara sebelah jer Thailand.Ada audit ISO, masalahnya masa tu kena plk sakit nk buang air kecil tak lawas.Asyik nk terkencing jer & sakit pulak tu..
↔Adooii dah lah nk audit busy tu. Nasib baik bawak #PantylinerBioseleza.Pakailah takut terkucil tak sempat sampai toilet.
Audit punya audit, sedar2 dah waktu lunch.Dlm hati dok cakap tak de pulak rasa nk terkencing aje..so akk pun pergi lah toilet.
✔Lepas buang air, ehh dah tak sakitlah. Alhamdullillah sukanya hati😍😍.
Untuk kepastian, esoknya KZee pakai lagi BioSeleza pantyliner.Memang dah tak sakit lepas buang air kecil.
✔KZee yakin asbab pakai pantyliner Bioseleza lah serta minum air kosong byk2 penyakit kencing tak lawas dah sembuh dgn izin Allah.Alhamdullillah,
Terima Kasih Ya Allah.Nak?Pm/klit⤵⤵
www.wasap.my/60174529795/#BS

#ShareUtkManfaatBersama 
#MiniStokisMobileTicerEidaPdgSerai
#BillionTeamxJ50
#BisnesBermulaRm47je
#BizGayaKorporat
  •  2  0 2 hours ago