• Food Photographer 🇲🇾 ( @azhariyusof ) Instagram Profile

    @azhariyusof

    29 October, 2018
  • Session yg terakhir kami di @jahhetnirwana haritu ialah steak. Masa shooting tu..mcm ada cuak skit la. Ye la..kalau ada sebarang masalah, takkan nak kena reshoot semula nanti. Berapa pula kos client nak kena keluarkan. Itu semua perlu diambil kira untuk setiap shooting terutamanya bagi premium food macam ni. Untuk lebih pilihan, anda boleh cuba di sini. Pilih je ikut selera & budget sendiri, harga dah siap2 ada ditampal pd daging yg dipilih. 😊😊 #wagyu #tomahawksteak #steak #steakhouse . . If you are in the food industry looking for a specialised photographer, contact us for a food photography service to fulfill your business needs - all printing media and online promotion purposes. All potential clients are welcome including publishers, food brands, corporate, online businesses, home based, cafe, farms and manufacturers. . . Feel free to visit our website at www.azhariyusof.com . . #gourmet #cuisine #food #restaurant #photography #photo #photographer #azhariyusof #azhariyusofphotography #food #foodie #delicious #foodoftheday #foodgasm #foodphotography #foodpic #foodphotographer #foodphotographermalaysia #usahawan #jjcm #makan #malaysianfood #malaysiafoodphotography #malaysiafoodphotographer #canonmalaysia #canon
    Session yg terakhir kami di @jahhetnirwana haritu ialah steak. Masa shooting tu..mcm ada cuak skit la. Ye la..kalau ada sebarang masalah, takkan nak kena reshoot semula nanti. Berapa pula kos client nak kena keluarkan. Itu semua perlu diambil kira untuk setiap shooting terutamanya bagi premium food macam ni. Untuk lebih pilihan, anda boleh cuba di sini. Pilih je ikut selera & budget sendiri, harga dah siap2 ada ditampal pd daging yg dipilih. 😊😊
#wagyu #tomahawksteak #steak #steakhouse .
.
If you are in the food industry looking for a specialised photographer, contact us for a food photography service to fulfill your business needs - all printing media and online promotion purposes. All potential clients are welcome including publishers, food brands, corporate, online businesses, home based, cafe, farms and manufacturers. .
.
Feel free to visit our website at www.azhariyusof.com
.
.
#gourmet #cuisine #food #restaurant #photography #photo #photographer #azhariyusof #azhariyusofphotography #food #foodie #delicious #foodoftheday #foodgasm #foodphotography #foodpic #foodphotographer #foodphotographermalaysia
#usahawan #jjcm #makan #malaysianfood #malaysiafoodphotography #malaysiafoodphotographer
#canonmalaysia
#canon

    Session yg terakhir kami di @jahhetnirwana haritu ialah steak. Masa shooting tu..mcm ada cuak skit la. Ye la..kalau ada sebarang masalah, takkan nak kena reshoot semula nanti. Berapa pula kos client nak kena keluarkan. Itu semua perlu diambil kira untuk setiap shooting terutamanya bagi premium food macam ni. Untuk lebih pilihan, anda boleh cuba di sini. Pilih je ikut selera & budget sendiri, harga dah siap2 ada ditampal pd daging yg dipilih. 😊😊
    #wagyu #tomahawksteak #steak #steakhouse .
    .
    If you are in the food industry looking for a specialised photographer, contact us for a food photography service to fulfill your business needs - all printing media and online promotion purposes. All potential clients are welcome including publishers, food brands, corporate, online businesses, home based, cafe, farms and manufacturers. .
    .
    Feel free to visit our website at www.azhariyusof.com
    .
    .
    #gourmet #cuisine #food #restaurant #photography #photo #photographer #azhariyusof #azhariyusofphotography #food #foodie #delicious #foodoftheday #foodgasm #foodphotography #foodpic #foodphotographer #foodphotographermalaysia
    #usahawan #jjcm #makan #malaysianfood #malaysiafoodphotography #malaysiafoodphotographer
    #canonmalaysia
    #canon

  • 67 3
  • Save Image

Other @azhariyusof posts