• Food Photographer ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ( @azhariyusof ) Instagram Profile

    @azhariyusof

    2 October, 2018
  • Antara problem yg client kami hadapi sebelum ni adalah dorang takde softcopy utk gambar2 makanan dorang. So terpaksa snap kat printed copy pulak. Bila jadi mcm tu, quality gambar pun kurang & tak sesuai dah nak digunakan utk buat banner ke..bunting ke..nak buat post kat socmed pun tak sesuai. Sebab tu peniaga/pengusaha makanan perlu sentiasa ada gambar makanan mereka dlm simpanan sendiri. Dari simpanan tu mcm2 boleh dibuat ๐Ÿ˜Š. #aglioolio #seafood #pasta . . If you are in the food industry looking for a specialised photographer, contact us for a food photography service to fulfill your business needs - all printing media and online promotion purposes. All potential clients are welcome including publishers, food brands, corporate, online businesses, home based, cafe, farms and manufacturers. . . Feel free to visit our website at www.azhariyusof.com . . #gourmet #cuisine #food #restaurant #photography #photo #photographer #azhariyusof #azhariyusofphotography #food #foodie #delicious #foodoftheday #foodgasm #foodphotography #foodpic #foodphotographer #foodphotographermalaysia #usahawan #jjcm #makan #malaysianfood #malaysiafoodphotography #malaysiafoodphotographer #canonmalaysia #canon
    Antara problem yg client kami hadapi sebelum ni adalah dorang takde softcopy utk gambar2 makanan dorang. So terpaksa snap kat printed copy pulak. Bila jadi mcm tu, quality gambar pun kurang & tak sesuai dah nak digunakan utk buat banner ke..bunting ke..nak buat post kat socmed pun tak sesuai. Sebab tu peniaga/pengusaha makanan perlu sentiasa ada gambar makanan mereka dlm simpanan sendiri. Dari simpanan tu mcm2 boleh dibuat ๐Ÿ˜Š.
#aglioolio #seafood #pasta .
.
If you are in the food industry looking for a specialised photographer, contact us for a food photography service to fulfill your business needs - all printing media and online promotion purposes. All potential clients are welcome including publishers, food brands, corporate, online businesses, home based, cafe, farms and manufacturers. .
.
Feel free to visit our website at www.azhariyusof.com
.
.
#gourmet #cuisine #food #restaurant #photography #photo #photographer #azhariyusof #azhariyusofphotography #food #foodie #delicious #foodoftheday #foodgasm #foodphotography #foodpic #foodphotographer #foodphotographermalaysia
#usahawan #jjcm #makan #malaysianfood #malaysiafoodphotography #malaysiafoodphotographer
#canonmalaysia
#canon

    Antara problem yg client kami hadapi sebelum ni adalah dorang takde softcopy utk gambar2 makanan dorang. So terpaksa snap kat printed copy pulak. Bila jadi mcm tu, quality gambar pun kurang & tak sesuai dah nak digunakan utk buat banner ke..bunting ke..nak buat post kat socmed pun tak sesuai. Sebab tu peniaga/pengusaha makanan perlu sentiasa ada gambar makanan mereka dlm simpanan sendiri. Dari simpanan tu mcm2 boleh dibuat ๐Ÿ˜Š.
    #aglioolio #seafood #pasta .
    .
    If you are in the food industry looking for a specialised photographer, contact us for a food photography service to fulfill your business needs - all printing media and online promotion purposes. All potential clients are welcome including publishers, food brands, corporate, online businesses, home based, cafe, farms and manufacturers. .
    .
    Feel free to visit our website at www.azhariyusof.com
    .
    .
    #gourmet #cuisine #food #restaurant #photography #photo #photographer #azhariyusof #azhariyusofphotography #food #foodie #delicious #foodoftheday #foodgasm #foodphotography #foodpic #foodphotographer #foodphotographermalaysia
    #usahawan #jjcm #makan #malaysianfood #malaysiafoodphotography #malaysiafoodphotographer
    #canonmalaysia
    #canon

  • 58 8
  • Save Image
@dinzainal Instagram Profile 2 October, 2018

Macam mana boleh rak ada softcopy? Hilang or tak tau letak mana ke?

@azhariyusof Instagram Profile 2 October, 2018

@dinzainal biasanya dorang buat short term solution je.. just hire org utk buat printed output..so kalau mcm menu..dorang dpt menu je.

@syed.elyes Instagram Profile 10 October, 2018

Ape nama font utk tulisan seafood aglio tu yer..

Other @azhariyusof posts